בני ברק.מעניין, באיזה אזור?
אני מחפשת הרבה זמן קורס באזור הצפון למי יש רעיון??או לקורס קונדיטוריה (קמפוס קולינרי /קולינריום וכ),
אם בתיכון עשיתי קורס של 10 שעות זה תעודה מספיקה?? איך מוצאים כאלה עבודות? למי פונים?תשלחי אותן לקורס זריז
איזה חנות?אני מחפשת בנות בוגרות בירושלים ובבית שמש לעבודה בחנות זמנית לחופש
בירושלים בשמגר סנטראיזה חנות?
כי הם לא רוצות לעבוד בחנויות במקומות מרכזיים וכאלה..
נכון! אני באמת כל פעם מתפעלת איך שאמהות מתשאלות על מקום העבודה...בס"ד
לא רוצה להרוס...
אבל רק להזכיר [לא מוצא כרגע קישורים והפניות מדוייקים להעלות], ממה שנאמר גם כאן בפורום בעבר.
חשוב לשים לב, בפיקוח והתייעצות, שלא להיות בוכים על העבר.
הרבה מאוד הורים כבר יודעים ויכולים לומר בפה מלא, כי העבודות הקטנות והצנועות האלו של החופש, הם הסיבה המרכזית לבכיה של דורות שלהם.
מסכימה איתך לגמרי!!!בס"ד
לא רוצה להרוס...
אבל רק להזכיר [לא מוצא כרגע קישורים והפניות מדוייקים להעלות], ממה שנאמר גם כאן בפורום בעבר.
חשוב לשים לב, בפיקוח והתייעצות, שלא להיות בוכים על העבר.
הרבה מאוד הורים כבר יודעים ויכולים לומר בפה מלא, כי העבודות הקטנות והצנועות האלו של החופש, הם הסיבה המרכזית לבכיה של דורות שלהם.
מאיזה גיל?אני מחפשת בנות בוגרות בירושלים ובבית שמש לעבודה בחנות זמנית לחופש
תלוי בבגרות וביכולתמאיזה גיל?
אם חנות זה רלוונטייש אולי רעיון לעבודה בבני ברק?
לנערה בת 18
תודה
מזה אומר?מוזמנות לבוא לעבוד אצלי בנגריה בשער בנימין (על יד ירושלים)
עבודה פיזית קלה יחסית
מצריך ראש ואחריות
(יש כרגע עוד 3 גברים ואשה אחת, עובדים יהודים כמובן)
מה צריך שם?היי אני עובדת בשיח סוד, ויודעת שמחפשים עובדים/ות לעבודה עם ילדים/מבוגרים עם מוגבלויות.
יש עבודה בהמון תחומים: מעון שיקומי/גני ילדים/בתי ספר/דיור משותף/מרכזי יום/מסגרות תעסוקה
אין צורך בתעודה/ניסיון, מי שמעוניינת שתכתוב לי
לדעתי בכל תחום הם רוצים להוסיף עוד כח אדםמה צריך שם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים