בנו של מייסד החמאס מתגייס לטובת ישראל

• הוסף לסימניות
יש לו ספר שנקרא "בן החמאס" וחייבים לקרוא אותו.
הוא מסביר את כל יחסי הערבים- ישראלים, את המצב ששורר בחמאס וברצועה, והוא פשוט ספר מומלץ.
בספר הוא מסביר איך את נהפך מחמאסניק למשת"ף של השב"כ, וכיום הוא מתגורר בחו"ל ומסתובב עם שומרי ראש.
כדאי לקרוא.

• הוסף לסימניות
לא מדובשך ולא מעוקצך
מדובר במוסלמי ש"גילה את האמת" בנצרות.
הוא מאמין שעם ישראל הוא העם הנבחר ולכן צריך לקרב אותו אל "אותו האיש"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;663671:
יש לו ספר שנקרא "בן החמאס" וחייבים לקרוא אותו.
הוא מסביר את כל יחסי הערבים- ישראלים, את המצב ששורר בחמאס וברצועה, והוא פשוט ספר מומלץ.
בספר הוא מסביר איך את נהפך מחמאסניק למשת"ף של השב"כ, וכיום הוא מתגורר בחו"ל ומסתובב עם שומרי ראש.
כדאי לקרוא.

אני לא הייתי ממליצה עליו כך בקלות.
כמו שציין אברהם לפני - בסופו של דבר התנצר והספר מלא נצרות. (לפחות לקראת סופו)
הספר מלא מלא זבל וטינופת מסוגים שונים.
בהחלט מראה את השחיתות והגועל שיש בתוך חמאס
אבל בשביל להבין את יחסי ישראל והערבים יש מספיק מה לקרוא ולא שווה לטמא את העיניים והראש בשביל זה.

סליחה.

• הוסף לסימניות
את מי פה זה בדיוק מענין לקרוא ספר כזה???
כתוב בתורה בדיוק את הסיבה לשנאה שלהם אלינו!
אני לא מבינה למה אנשים פה נותנים המלצות לספרים בכזו קלות בלתי נסבלת. ועוד של מי של ערבי???

• הוסף לסימניות
בטוחה שאם תשמעו את הרב זמיר כהן -למשל- על הנושא הזה הרבה יותר תחכימו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;663683:
את מי פה זה בדיוק מענין לקרוא ספר כזה???

זהו, שהספר דווקא באמת נורא מעניין, ואני מניחה שלכן המליצה עליו. אבל לענ"ד, למרות שהוא מעניין, עדיף שלא לקרוא אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה