- הוסף לסימניות
ככה זה שם בביה"ס.איזה חוצפה
מה זה לצעוק עליה
ההורים אחרו תשלום שכ"ל? צועקים על ילדה בכיתה א'.
אמא שלחה את הילדה לביה"ס בחצאית מיני? צועקים על הילדה...
לפעמים שוכחים שם שיש הורים ומתנהלים מול התלמידות...
ככה זה שם בביה"ס.איזה חוצפה
מה זה לצעוק עליה
אז שההורים לא ישכחו בבקשה להרים טלפון/ להכנס לביה"סככה זה שם בביה"ס.
ההורים אחרו תשלום שכ"ל? צועקים על ילדה בכיתה א'.
אמא שלחה את הילדה לביה"ס בחצאית מיני? צועקים על הילדה...
לפעמים שוכחים שם שיש הורים ומתנהלים מול התלמידות...
אז זהו, שזה לא חינם לגמרי.בגני ילדים של בית יעקב, אני
וזה חינם לגמרי, רק צריך בשביל הפרוטוקול להרשם אצל הגננת.
למה לילדים בחיידר זה בסדר שיש לימודים, ואצל הבנות זה כבר הופך לבית ילדים?
אם כבר חנוכה זה יותר חג של הרבי'ס מאשר של המורות.. לא?
הבעיה בחנוכה זה שכל אחד עושה מה שהוא רוצה וזה כ"כ בלגן!למה חנוכה זה לא סתם יום של חול?
להתחיל בסיפור נס חנוכה?
לא כול האמהות עובדות
ובהחלט יש אמהות שנהנות להעניק לילדות שלהן תשומת לב אישית
וכן, כמה מוזר, לגדל את הילדים שלהן בעצמן ולא להשאיר אותם לחסדי המטפלות \ מורות \ גננות.
נכון, וחבל להפסיד להם את הימים הללו בשביל כמה הנאות בבית הספר.ימי חנוכה אלו ימים של אווירה משפחתית,
לא בגלל החוצפות וכדומה [מה?? הילדים שלי יתחצפו, לא!נכון, וחבל להפסיד להם את הימים הללו בשביל כמה הנאות בבית הספר.
מזדהה איתך...להתחיל להסחב עם הילדים באוטובוסים מפוצצים לקצה העולם שמאלה(כי מה לעשות שרוב המשפחה גרה בקצה השני של הארץ?) לחזור מאוחר בלילה, כשלמחרת יש חיים רגילים - צריך לקום מוקדם, איכשהו לחלץ ילדים עייפים ועצבנים מהמיטות, להגיע לעבודה בזמן...
אצלינו במשפחה, רוב בנות המשפחה הן עובדות הוראה שחופשות בחנוכה, ולכן הן לא מתחילות להבין את המורכבות של החגיגות האלה באמצע החיים,
זה המצב... שבוע וחצי של חגיגות ואז שוב שקט עד ההזדמנות הבאה של רשתות החינוך להתפרפר...ואם כבר חנוכה, אז איך אתן מסתדרות עם ערבי הלביבות המשפחתיות?
להתחיל להסחב עם הילדים באוטובוסים מפוצצים לקצה העולם שמאלה(כי מה לעשות שרוב המשפחה גרה בקצה השני של הארץ?) לחזור מאוחר בלילה, כשלמחרת יש חיים רגילים - צריך לקום מוקדם, איכשהו לחלץ ילדים עייפים ועצבנים מהמיטות, להגיע לעבודה בזמן...
אצלינו במשפחה, רוב בנות המשפחה הן עובדות הוראה שחופשות בחנוכה, ולכן הן לא מתחילות להבין את המורכבות של החגיגות האלה באמצע החיים,
אבל מבחינתי, זה כמו לחגוג באמצע חודש שבט...
ושלא תבינו לא נכון, אני בעד משפחתיות וגיבוש וכו' וכו', אבל איך זה אמור להסתדר עם השגרה הממשיכה למרות שבלוח השנה רשום שחנוכה הגיע?
סיפור חיים של הנשים העובדות במשרה מלאה!ואם כבר חנוכה, אז איך אתן מסתדרות עם ערבי הלביבות המשפחתיות?
להתחיל להסחב עם הילדים באוטובוסים מפוצצים לקצה העולם שמאלה(כי מה לעשות שרוב המשפחה גרה בקצה השני של הארץ?) לחזור מאוחר בלילה, כשלמחרת יש חיים רגילים - צריך לקום מוקדם, איכשהו לחלץ ילדים עייפים ועצבנים מהמיטות, להגיע לעבודה בזמן...
אבל מבחינתי, זה כמו לחגוג באמצע חודש שבט...
ושלא תבינו לא נכון, אני בעד משפחתיות וגיבוש וכו' וכו', אבל איך זה אמור להסתדר עם השגרה הממשיכה למרות שבלוח השנה רשום שחנוכה הגיע?
ואם יזמינו אותי לעוד מסיבה אני אסע גם אליה....
תני לי לנחש שאת עם רכב ולא נוסעת בשלושה אוטובסים כל צד כדי להגיע ל"עוד מסיבה",
ומבחינת חום משפחתי וכיף - אפשר בהחלט ליצור גם בבית או בקרבת הבית, לא מחייב ערבי לביבות משפחתיים בשיגרת החנוכה,
את ערבי הלביבות המורחבים - אפשר מבחינתי להעביר לחוה"מ, שאז רוב רובן של האמהות לא עובדות (וליבי ליבי על האמהות שעובדות גם אז)
ושוב, ברור שאני בעד כיף ומשפחתיות עם כל הבני דודים מכל הצדדים, אבל טכנית, אני לא מצליחה להוציא ילדים קטנים -גילאי 1-7 -מהמיטות יום אחרי שהלכו לישון ב1:30 בלילה,
טכנית המסיבות האלה פשוט לא מסתדרות עם השיגרה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים