רכבים בניברקים, היכן אתם מתקנים את הקורולה?

• הוסף לסימניות
אני צריך לעשות כמה טיפולים לקורולה 2007 כגון: החלפת תושבות מנוע, החלפת צלחות ודסקיות בברקסים קדמיים, תיקון חלון שמאלי קדמי, החלפת מיכל וישרים שנשבר, ואף החלפת שמן מנוע,
היכן אתם הייתם עושים את הטיפולים הנ"ל, אני חסר ניסיון ואשמח שתתרמו משלכם, עדיף כמובן באזור בני ברק, אך מעל הכל מקצועיות אמינות ומחירים טובים...
מחירים לדוגמא שקיבלתי מדימה המוסכניק- תושבת מקורית בודדת 1000, לא מקורית 500, ברקסים-650, מיכל וישרים- 400, חלון 200/400,(תלוי אם הבעיה חשמלית או לא)
תודה מראש.
(@היכל
@חגיגה בגינה)

• הוסף לסימניות
אני צריך לעשות כמה טיפולים לקורולה 2007 כגון: החלפת תושבות מנוע, החלפת צלחות ודסקיות בברקסים קדמיים, תיקון חלון שמאלי קדמי, החלפת מיכל וישרים שנשבר, ואף החלפת שמן מנוע,
היכן אתם הייתם עושים את הטיפולים הנ"ל, אני חסר ניסיון ואשמח שתתרמו משלכם, עדיף כמובן באזור בני ברק, אך מעל הכל מקצועיות אמינות ומחירים טובים...
מחירים לדוגמא שקיבלתי מדימה המוסכניק- תושבת מקורית בודדת 1000, לא מקורית 500, ברקסים-650, מיכל וישרים- 400, חלון 200/400,(תלוי אם הבעיה חשמלית או לא)
תודה מראש.
(@היכל
@חגיגה בגינה)
דני מהמוסך של סוזוקי

• הוסף לסימניות
לגבי חלפים
תמיד כדאי לבדוק באתר של השוואת מחירים
והכי הכי טוב לכתוב מס' רכב

• הוסף לסימניות
יעקב ישראל ברח הירדן מול ביתן המלך (קצת אחרי)
אמין מאוד, לגבי מחירים אומרים שהוא יקרן אבל לא בדקתי את הנושא.
אני אישית נורא מרוצה מהשירות שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה