בניה בחלל גג רעפים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
יש לנו גג רעפים בשטח של כ63 מ"ר(7 על 9). כשהחלק הגבוה הוא כ4.40 והנמוך 1.40.
האם יש לכם תמונות יפות להתרשמות של בניה בגג משופע?
(הוצע לנו להגביה את הגג בחצי מטר ואז החלק הנמוך יהיה פחות נמוך, ובחלק הגבוה נוכל לבנות גם גלריה - אך אופציה זאת לא אקטואלי כרגע, משום שהשכן שלידינו לא מעוניין גם להגביה את גגו. ואם רק אנו נשנה, כל חזית הבניין תהיה שונה.)
נשמח לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
אני באמצע עבודה בתוך קומה כזו, זה בהחלט מעשי!

• הוסף לסימניות
מה מעשי? פרט, הסבר ונמק (-:
ותוכל לשלוח/להעלות תמונות?

• הוסף לסימניות
בשביל מה צריך תמונות ? זו בניה מקובלת! יש המון אפשרויות.

• הוסף לסימניות
אכן. ונשמח לראות תמונות להתרשמות, שנוכל לגבש דעה. (נ"ב היינו אצל אדריכלית ולא היינו מרוצים :()
אפשר גם במייל david039328958 בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי פעם דירה כזאת, הם הסתדרו עם זה מצוין, בחלקים הנמוכים הם הכניסו רהיטים, וחדרי ילדים.

• הוסף לסימניות
אם תעלי תוכנית ותכתבי מה אתם רוצים לעשות בחלל המדובר - נוכל לצרף תמונות שיעזרו לך ולא "תמונות באוויר"...

חיפוש בגוגל "עיצוב עליית גג" יביא הרבה תוצאות מעניינות ויפות.
הרעיון הוא לשים במקומות הנמוכים פונקציות שלא דורשות מהבן אדם לעמוד בהם, כמו ארון קיר, ספריה, שולחן כתיבה, ספה, מיטה וכו' וכך החלל שבו מסתובבים הוא החלל הגבוה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1127394:
אני ראיתי פעם דירה כזאת, הם הסתדרו עם זה מצוין, בחלקים הנמוכים הם הכניסו רהיטים, וחדרי ילדים.

תראי, בגדול זו דירה לכל דבר.
אם יש חשיבה יצירתית מספיק, אפשר לנצל את המשולשים לאחסון או לחלל
להכניס מיטות למשל. אפשר להשתמש בקוקיה לקבל חלונות למשל.
לא מדובר במקרה מאד מסובך, אבל צריכים לחשוב בראש של ניצול מירבי.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הנה התכנון של המעצבת ושינויים באדום שלי.
גם המדרגות ישתנו כך שגרם המדרגות למטה יהיה קצר ב3 מדרגות ולמעלה ארוך ב3 מדרגות.

קבצים מצורפים

• david4dwg-Model.jpg
    KB 296.9 · צפיות: 51
  • david4dwg-Model.png
    KB 124.2 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
הנה תמונה חיצונית של הגג (באדיבות גוגל מפות). כפי שרואים בין 2 גגות יש גג מקורה יותר נמוך שכולו שלי. ובצד השני יש מרפסת פתוחה שמתחלקת ביני לבין השכן.

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.png
    KB 836.6 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
מה המטרה? יחידת דיור? תוספת לדירה?
בכל מקרה אני ממליצה לך על השירותים והמקלחת- בצורה המקורית. מקלחון יהיה עמיד יותר בפני "בריחת נוזלים" כשיהיו לו 3 קירות ודלת אחת.
(במקום 2 קירות ו2 דלתות במקלחון פינתי)

• הוסף לסימניות
המטרה - תוספת לדיור ולא יחידת דיור נפרדת.

• הוסף לסימניות
הי רחלי,
התכנית כפי שהעלית אותה מאד לא ברורה- האם יוצאים לאנשהו בצד שמאל?
מה יש למעלה, זאת מרפסת? איפה החלק הגבוה של הרעפים?
איזה פונקציות את רוצה להכניס בגג?
איזה רהיטים?

ולגבי השיפוע- יש מלא רעיונות מקסימים לניצול האיזורים הנמוכים.
את יכולה להכנס לאתר houzz (שמתי לב שאני מיחצנת אותו הרבה לאחרונה :p מגיע לו בצדק!) שאני מאד אוהבת, לרשום מילים ממוקדות לחיפוש ולקבל המון רעיונות
בעיקרון- המטרה היא למקם ריהוט באיזורים הנמוכים, או חלק מהמיטה.
אם ניתן- אפשר לעשות חלונות 'שובך' המגביהים חלק מחלל הגג

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה ניקול,
מצד שמאל יוצאים למרפסת פתוחה שמשותפת גם לשכן נוסף. שם גם נמצא הצד הגבוה של הגג.
בצד העליון של השרטוט יש דלת לגג נוסף קטן יותר (אותה זווית שיפוע של הגג) בגודל 2 על 4 וחצי לערך.
בתמונה מגוגל אפשר להבין לאיזה 2 גגות אני מתכוונת.
חשבנו להוסיף 2 חדרי ילדים (צד ימין של השרטוט, שם גם הצד הנמוך של הגג) ובחלק העליון של השרטוט לעשות חדר עבודה בצד הגבוה ובצד הנמוך מ. כביסה ומייבש.

• הוסף לסימניות
אם כך, אני מבינה שבתמונה את גרה בצד שמאל של הבניין...

התכנית כרגע מאד בוסרית.
זה מצוין שאת מחפשת רעיונות לניצול האזור הנמוך בגג, אבל אם את לא מרוצה מהאדריכלית/ מהתכנון, אני לא חושבת שזה נכון לבוא אליה עם רעיונות כי למעשה היא זאת שצריכה לתת לכם את הרעיונות ולא לשמש כשרטטת שלכם...

• הוסף לסימניות
לגבי תכנון חדר הרחצה - הייתי הופכת אותו, את פינת הנטילה, ואת הכניסה לחדר העבודה היפוך מראה - כך שכשעולים במדרגות מצד שמאל יהיה הקיר של חדר הרחצה (טוב גם לאוורור שלו), אחריו תהיה הכניסה לחדר העבודה ואחריה פינת הנטילה - מאחורי קיר חדר הילדים.
אפשרי להזיז את הדלת של חדר הרחצה שתהיה מול פינת הנטילה ותפתח שמאלה ואז לשים את הכיור והאסלה בקיר הימני. אמנם אין מידות בשרטוט אך אם הקנה מידה נכון אז אמור להיות מעבר נוח למקלחון גם בסידור זה.
(כל זה עם הסתייגות במידה והבנתי נכון את איזורי השיפוע...)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2.png
    KB 226.1 · צפיות: 46
  • 1.png
    KB 190.2 · צפיות: 49
  • 3.png
    KB 171.7 · צפיות: 42
  • 5.png
    KB 167.1 · צפיות: 44
  • 7.png
    KB 175.2 · צפיות: 39
  • 8.png
    KB 352.1 · צפיות: 40
  • 4.png
    KB 473.4 · צפיות: 50
  • 6.png
    KB 350.4 · צפיות: 48
  • 9.png
    KB 392.1 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
ניקול - אכן אני גרה בצד השמאלי, ויש לי נוף מדהים של יער.
עדן - הדלת של ה'חדר עבודה' במיקום הזה הוא די מחייב מפני שזה גג קטן ויותר ימינה נתקע בשיפוע שלו.
כמו"כ חשבנו להשאיר את צורת הגג מבפנים כשיפוע, בשביל היופי. ואם נעביר את חדר המקלחת שמאלה היא תהיה מאד גבוהה.
היציאה למרפסת מצד שמאל שם מתחיל השיפוע הגבוה (בגובה 4.40 לערך).
תודה על התמונות, אבל אצלינו השיפוע מסתיים יותר נמוך (יהיה בגובה כ1.30 אחרי הריצוף...)
ותודה לכולן/ם על העזרה וסיעור המוחות.

• הוסף לסימניות
1.30 זה לא כזה נמוך, יש פה תמונות שהשיפוע הוא בערך 80 ס"מ מהרצפה באיזור הנמוך...

בחדר האחרון לדוגמא, החלק הנמוך נראה כמו 1.20 או 1.30.

• הוסף לסימניות
עדן-תודה על התגובה. אכן 1.30 זה לא רע. אבל השיפוע אצלינו יותר מתון מאשר בתמונה זאת ולכן הגובה הנמוך ממשיך גם לתוככי החדר...
אשמח לתגובתך ולעוד תגובות מניסיונכן/ם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה