התייעצות בניה בחצר? או בחניה? ברמת בית שמש של קבלן טריסון/גרין הילס ובכלל בבית שמש

• הוסף לסימניות
האם אפשרי לבנות ללא אישור בחצר? מטעם העירייה בית שמש? מטעם טריסון?

האם הורסים שם בניה לא חוקית?

• הוסף לסימניות
צריך לשאול מי שבונה שם? אני גם רוצה לדעת כי אני רוצה לבנות בריכה/ספא/מקווה/גקוזי בחצר שלי מי בונה בבית שמש? ומי בונה ספא אשמח למידע?

• הוסף לסימניות
צריך לשאול מי שבונה שם? אני גם רוצה לדעת כי אני רוצה לבנות בריכה/ספא/מקווה/גקוזי בחצר שלי מי בונה בבית שמש? ומי בונה ספא אשמח למידע?
מכיר מישהו שמתמחה ממש בעניין של בניית מתחמי ספא 0583232608 הוא בנה כמה מתחמים באזור בית שמש הוא יידע לענות לך

• הוסף לסימניות
האם אפשרי לבנות ללא אישור בחצר? מטעם העירייה בית שמש? מטעם טריסון?

האם הורסים שם בניה לא חוקית?
טריסון/וולפסון מקפיד מאוד על עבירות בנייה ומביא עורך דין עם התראה לבית משפט (הוא רוצה שחזיתות הבניינים יהיו יפים).
לדוגמא בכל הבניינים שלו ברמה ג'-ד' אין מזגנים מחוץ לבניין (הוא מהקבלנים היחידים שמקפידים על זה).

בכלל בבית שמש זה סיפור אחר לגמרי, תלוי בשכונות ועוד.
אם הייתי במקומך הייתי הולך לשכונה המדוברת ומחפש אם יש מישהו שכבר עשה מה שאתה רוצה לעשות, ושואל אותו לגבי האכיפה.

לגבי וולפסון, אתה יכול ללכת לפרויקטים המאוכלסים שלו בג'2 או ד'2 או ד'4 ולראות אם מישהו עשה כבר משהו כעין התכנית שלך. אם לא אז קח בחשבון שייתכן ותצטרך להרוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה