בניה בפנלית - תמחור

• הוסף לסימניות
לפי מה מקובל לקבוע מחיר של בניה בפנלית?
מדובר על סגירת שטח מתחת למדרגות (מעין מחסן) עם דלת מהפנלית עצמה.

• הוסף לסימניות
לפי מטר
לדוגמא אם כל המחסן שתי מטר והמוצרים עולים 500
אז תרויח 400-500

• הוסף לסימניות
אני לא המשפץ, אני הלקוח.
השיפוצניק אמר לי שהחומר עצמו יקר מאוד.
יש בסה"כ 2 קירות: קיר אחד של 2.20, ואחד של 1.25 שבו יש את הדלת (מהחומר עצמו עם צירים)
גובה 2.30
כמה עולה החומר? וכמה מקובל לקחת על העבודה?
(אגב, הוא עשה לי ח-ן שיעלה פלוס מינוס אותו דבר אם נבנה את המחסן מגבס, והמליץ על הפנלית)

• הוסף לסימניות
ודאי שפנלית יותר טוב זה עולה למטר 700 ש"ח נראה לי שחומר יצא לך 2,000 ואם הוא עושה את זה ביום אחד אז מקבל 500

• הוסף לסימניות
אני עושה סגירות מפנלית
דבר איתי אם תרצה לעשות את העבודה
חיים 0504136636

• הוסף לסימניות
אני מבצע עבודות פנלית וגבס במחיר זול ובאחריות, בגדול לפי הנתונים שכתבת נראה שהמחיר שמקובל במקרה כזה נע בין 2500 ל3500 ש"ח. אם תרצו הצעת מחיר משתלמת נא ליצור קשר 050-41-90-050

• הוסף לסימניות
שלום לא הבנתי
כמה הלקוח משלם למ"ר פנלית
לדוגמה מחסן של 2/2 בגובה 2.5 יוצא 24 מ"ר פנלית
מה מחירו של כזה מחסן ויש דלת שבנויה מהפנלית עצמה
וכמה כסף משלם הלקוח על כל מטר רבוע
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שאלה לבעלי המקצוע ביננו
בחוזה שחתמתי עם הקבלן שלי, הוא חתם על כל התוכניות שנתתי והתחייב לבצע אותם בדיוק כפי שמסומן.
התכניות היו מחולקות כרגיל, תוכנית בניה והריסה, אינסטליציה, חשמל, גבס וכו'.
בתוכנית החשמל האדריכלית שלי סימנה את כל תשתיות החשמל, ואת נקודות החשמל שעל הקבלן להכין לפני הגבס, ובתוכנית הגבס סימנה התקנות ומיקומים של ספוטים בתוך הגבס.
הקבלן טוען כי כיון שהספוטים לא היו מסומנים בתוכנית החשמל עצמה (אלא רק נקודת החשמל שלהם), הם לא היו כלולים בתמחור שנתן ועליו חתם, זאת על אף שהם מסומנים בתוכנית הגבס שעליה הוא חתם.
אציין כי בחוזה כתוב במפורש, כי הקבלן מחוייב לבצע את כל מה שמופיע בתוכניות וכי עליו לעבור עליהם בדקדוק בטרם החתימה.
לפי הסכם בינינו שאלתי רב מטעמי, והוא אמר כי הקבלן מחוייב לכל מה שהוא חתם עליו, אלא אם כן זה מאוד מאוד לא מקובל לציין את הספוטים רק בתוכנית הגבס.
ופה שאלתי היא אליכם: עד כמה אכן מקובל לא מקובל לסמן את הספוטים רק בתוכנית הגבס.
אשמח מאוד בכל תגובה
תודה רבה!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה