בניה בשטח ירוק- בני ברק- עזרתכם בבקשה לפני שיהיה מאוחר מידי...

• הוסף לסימניות
מול הבית שלי יש שטח שכרגע ריק, בשבועיים האחרונים יש שם עבודה מסיבית ופעילות של טרקטורים שכנים שביררו אומרים שרוצים לבנות שם.
זה הגיוני? בתוכנית העירונית מופיע שזה שטח ירוק שעתיד להיות שם פארק(כרגע כל האזור בבניה- אזור אברבנאל המכבים מי שמכיר)
יש מצב ששינו את היעוד של השטח לבניית בנינים? כל כך רצינו אזור שיהיה לילדים לשחק במיוחד שבכל האזור יש תוכנית לבניה עתידית של מאות יח"ד, זה מינימלי השטח הירוק הזה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
תבדקו בעיריית בני ברק

• הוסף לסימניות
השאלה איפה בעיריה, והאם מישהו מכיר תקדים למקרה כזה.
תכל'ס בבני ברק הכול יכול לקרות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בטח שזה יתכן,
בבני ברק מלא שטחים ירוקים הפכו לבנינים רבי קומות

• הוסף לסימניות
בטח שזה יתכן,
בבני ברק מלא שטחים ירוקים הפכו לבנינים רבי קומות
בני ברק זה ג'ונגל, ידוע.
אבל מדובר בתוכנית די חדשה, לא הקצאה מלפני 40 שנה.
מישהו יודע למי בעירייה צריך לפנות?

• הוסף לסימניות
לדעתי רק עו"ד יכול טפל בכזה דבר בעיריה
כל השאר לא מזיז להם

• הוסף לסימניות
אני מציע לפנות לוידר נציג הליכוד בעירית בני ברק. אני לא חסיד שלו, אבל אני מניח שאחרים לא יעיזו לחטט בדברים כאלו...

• הוסף לסימניות
הכל יכול להיות ולא רק בבני ברק, אם כבר עלו טרקטורים לשטח יש להניח שהסיפור כבר גמור וזה מאוחר מדאי.
תנסו לבדוק בכל זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה