בניה יפה במיוחד - מה הסוד?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

אני מעוניין להשקיע בדירה בפריפריה ולחלק אותה.
קבלתי המלצה לעשות יחידות יפות ונוצצות כך שיושכרו במהירות ובקלות
אני חותר להגיע לבנייה ברמת היופי כמו בתמונה המצורפת.

השאלה שלי:
למי פונים כשרוצים תוצאה כזו,
כלומר, מי פה צריך להיות המוצלח: האם הקבלן, או שמא האדריכלית, או מעצבת הפנים?
ואיך אוודא שהם ראויים ויכולים להביא לתוצאה כזו?

קבצים מצורפים

• תמונה יחידה.jpeg
    תמונה יחידה.jpeg
    KB 133.5 · צפיות: 311
  • הוסף לסימניות
הקבלן אחראי על איכות העבודה
האדריכלית על תכנון נכון
המעצבת על בחירת חומרים זולים ויפים ותוצאה מרישמה
לכל אחד חלק בדבר עד ליצירה המלאה של התמונה הזו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
והכי חשוב זה השיתוף פעולה בין כולם.
חוץ מזה כדאי מאד להשקיע במפקח בניה.
(בין השאר הוא אחראי גם על שיתוף הפעולה בין כל הנוגעים בדבר)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כאן הרבה אשכולות להשראה.
ובעלות מקצוע מדהימות.

• הוסף לסימניות
החוכמה היא לשלב בין עיצוב שימשוך את השוכרים ולא ישאיר את הדירה ריקה אפילו יום אחד.. לבין חשיבה פרקטית, ניצול מקסימלי של השטח ו--חסכון של המשקיע שתכלס מבקש להרויח...

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שהפרקטיקה והנוחות הכי חשובים
ולשלב את זה עם עיצוב יפה.

• הוסף לסימניות
הכי חשוב מעצבת טובה. שטובה גם בתכנון מיטבי לחלל וגם בעיצוב ובאקססוריז. (לא הייתי מפרידה בין אדריכלית למעצבת בפרויקט כזה)
מפקח בניה במקרה כזה יותר חשוב מקבלן שאותו בעיני אפשר לקחת גם משהו בינוני כי הקף העבודה בד"כ קטן ופשוט.

ממליצה לתת את הדעת על תחזוקה ואורך חיי היחידה. כי לעשות משהו יפה יחסית קל (חוץ מענין התקציב) אבל שישאר יפה לאורך זמן גם עם דירים שעלולים להתעלל בדירה ואביזריה זה קצת יותר מורכב. אבל אפשרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה