מידע שימושי בניה על גג בירושלים

• הוסף לסימניות
יש לי דירה בקומה האחרונה בבניין,
ואני רוצה לבדוק האם יש אפשרות לבנות על הגג.
מישהו יודע להמליץ על איש מקצוע שיכול לטפל לי בזה,
לבדוק האם אפשר לבנות, ואיך תהיה רשומה הדירה וכו' וכו'.
בתודה מראש על כל פיסת מידע

• הוסף לסימניות
אתה יכול לפנות אלי בשמחה,
כותבת פרטים באישי

• הוסף לסימניות
אתה יכול לדבר עם תיווכי דירות בירושלים......... לדעתי הם עונים על פרטים כלליים

• הוסף לסימניות
מברורים שלי, ומשמועות ששמעתי.
יש הרבה הקשחה בקרטריונים לאישורי בניה על הגג.
מי שיכול לעזור לכם, זה אדריכלית טובה.

• הוסף לסימניות
תלוי בדיוק במה מדובר ושכונה וכו'.
אבל בעקרון בשכונות הוותיקות ניתן להוסיף לבניינים עוד 2 קומות - להגיע ל 4 קומות. אני מדבר על שכונות בבית ישראל וכו'.

• הוסף לסימניות
תלוי בדיוק במה מדובר ושכונה וכו'.
אבל בעקרון בשכונות הוותיקות ניתן להוסיף לבניינים עוד 2 קומות - להגיע ל 4 קומות. אני מדבר על שכונות בבית ישראל וכו'.
תלוי באיזו שנה הבניין נבנה...
אם הוא ישן עפ"י הקריטריונים וביניהם גם בניינים בשכונת בית ישראל, קטמון, טלביה ועוד,
חובה לחזק את היסודות של הבניין במקרה של בניה על הגג ולכן פונים במצב כזה בדר"כ להליך תמ"א.
עוד בקשר לגג - צריך לבדוק מה התב"ע הכללית של הבניין וכן האם הגג מוצמד בטאבו ולמי, וכמובן להוציא היתר בניה....
יכול לפנות אלי - mirifrarcאין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה