מצטערת, לא יצא לי להתיישב לכתוב לך אתמול, מקווה שגם היום זה בסדר
קודם כל, לגבי החבילה במאסטרפונט - יש שם פונטים שכנראה לא תשתמשי בהם לעולם (אולי התקווה שלהם שתחדירי אותם לשוק

) ויש גם פונטים טובים יותר, אך הבעיה העיקרית לדעתי היא שהם לא נתנו לך את כל המשקלים של הפונטים. היה עדיף לך לא לקבל את הפונטים שפחות שימושיים ובמקומם לקבל יותר משקלים של הפונטים הטובים...
בכל מקרה, לגבי פונטביט - כתבתי בעבר ואני כותבת שוב, מלאכת הרכבת חבילה צריכה להיעשות בכובד ראש ולא כלאחר יד, לכן המלצתי שגם לאחר תגובתי זו תקחי כל פונט שהומלץ לך עליו ותסתכלי עליו גם בקטלוג וגם באתר.
נצלי את אופציית ההקלדה באתר והקלידי בכל פונט מילים שנראה לך שיתאימו לשימוש בו. למשל פונט שלדעתי יתאים לכותרות של מסיבות וקייטנות אנסה לכתוב בו "מסיבת חנוכה", "הקייטנה הגדולה", "קייטנת קיץ 2013", "הדבר הגדול הבא" וכל מה שעולה בדעתי שמתאים לסגנון הפונט.
שימי לב לאותיות שמתחברות (כמו ק' שהחלק העליון והקו שלה מתחברים). לעיתים למרות שהפונט יפה האותיות המחוברות לא מתאימות לייעוד שלו ועדיף לבחור בפונט דומה בו האותיות רגילות.
כמו"כ בפונטים מסויימים יש הבדל משמעותי בצורת האות בין המשקלים (למשל בפונט 'תהילה' הש' במשקל הרגיל היא היא קו אמצע ישר ובמשקל בולד היא עם קו אמצע מעוקל) - שימי לב אם זה מפריע לך או לא.
עוד עצה טובה - להעדיף יותר משקלים על סוגי פונטים. כל פונט שהחלטת לקנות - רכשי את כל משקליו. חבל אח"כ להיתקע באמצע עבודה ולראות שחסר לך את הפונט הרגיל שהשתמשת בגירסתו העבה לכותרות טיפוגרפיות מרהיבות...
ואחרונה חביבה: ישנם פונטים שהם כמעט זהים לחלוטין - חבל לרכוש פונט כפול במקום להעדיף סגנון אות חדש. עברי היטב על הפונטים ואתרי פונטים דומים ובחרי בינהם את זה המוצא חן בעינייך ביותר (אם תרצי ארכיב לך רשימה של פונטים דומים, אבל קודם אסיים עם ההודעה הזו שא נגמרת...

)
בנוסף אני ממליצה רק לפונטים שש לי איתם ניסיון ולכן פונטים חדשים לא נכללים ברשימתי למרות שלדעתי יש שם מס' פונטים טובים שכדאי לבדוק.
אחרי כל ההקדמה, למרות שאין לי מושג באיזה תחום את עוסקת בעיקר, אני מנסה להרכיב לך רשימה עם מגוון סגנונות למגוון שימושים. המלצותי לפונטים הן על סמך הפונטים השימושיים ביותר אצלי בכל קטגוריה, למרות שישנם פונטים רבים שהשתמשתי בהם מס' פעמים אבל לדעתי אפשר להסתדר בלעדיהן בחבילה ראשונית (וגם בלי חלק מאלו שכתבתי כאן...).
אות ספר: פרנקריהל, דוד חדש, אות קטיפה (למרות שפונטביט לא מגדירים אותה כאות ספר - היא מתאימה לדעתי לעימוד).
אות מקורות (מתאימות כאות ספר, כותרת ומקטעים)
: וילנא, ליבורנה, מזל, משה, ספרדי.
אות טקסט: אלגנטי, אלפא, גומא, דוכס, החלוצים, הרדוף, זעפרן, טיפוגרף תג, יגואר, כריש, ספויילר, ספייסר, פורמולה צר, פיילוט, פקאן, קומפלט, קלישר, רפורמה.
אות ראווה: איריס, אריסטוקרט, כנעני, פורמולה צר, שיגור.
אות חופשית: מסטיק, מגע, עננים, תצפית.
אות מחוספסת: אלטקלישר, מכונת הדפוס, שגיאה.
אות כתב יד: אגוטריפ, לידר, מלטף, מערב, מרציפן, פגישה (מבחר פונטים כתבי היד היה מצומצם ממש כשאני רכשתי. נוספו מאז פונטים חדשים טובים מאוד - כדאי לבדוק, במיוחד את אמפטיקה, אספקלריה וטבעית - לטעמי).
אות מיוחדת: דבש וחלב, קברנה (לא מניסיון, שתיהן יצאו אחרי שבחרתי את חבילותי).
אני חוזרת ומדגישה - יש פונטים נוספים מקסימים אך מכיוון שאין לי איתם ניסיון (גם החבילות שלי היו מוגבלות אחרי הכל...) - אני לא ממליצה עליהם - אך סביר להניח שיירכשו ברכישה הקרובה.
מקווה שעזרתי במשהו...
בהצלחה!