דרוש מידע בניות ושיפוצים בתקופה הזאת במודיעין עילית, פועלים קבלנים וכו'

• הוסף לסימניות
יש לנו גג במודיעין עילית שתכננו להתחיל לבנות עליו מיד אחרי סוכות. אחרי שמחת תורה חשבנו שנחכה לרגיעה, אבל זה לא נראה קרוב כ"כ, האם מישהו יודע מה עושים עכשיו? האם ערבים ישראלים כן יכולים לעבוד? האם מישהו מכיר קבלן שעובד עכשיו? והאם הם לוקחים יותר כסף כי יש ביקוש? עיקר השאלה, האם בכלל אפשר לבנות עכשיו, כי כמה שביררתי במודיעין עילית אין עכשיו שום בנייה, הכל שובת.[כמובן שכל יום איחור הוא הפסד כסף] אשמח לכל מידע בעניין תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול להגביל ערבים ישראלים מעבודה.
הם לוקחים עד כמה שידוע לי יותר כסף מפלסטינים, ולא נראה לי שיש קבלן במודי"ע שעובד איתם בסדיר.

גם עכשיו זה יגרום לפחד גדול לשכנים וכדו' (תקראו אשכולות בנושא כאן בפרוג).

• הוסף לסימניות
ממה ששמעתי מקבלן חרדי פה בעיר- אין שום בניה- כלום
גם מה שהתחילו וודאי לא התחלות חדשות

הוא חזר לכולל...

• הוסף לסימניות
לסקרנות בלבד, למה?
כי אני משלם שכירות
אף אחד לא יכול להגביל ערבים ישראלים מעבודה.
הם לוקחים עד כמה שידוע לי יותר כסף מפלסטינים, ולא נראה לי שיש קבלן במודי"ע שעובד איתם בסדיר.
אם יש מישהו שכן מכיר אחד כזה אשמח מאוד לשמוע פרטים, וכן אם מישהו מכיר קבלן במודיעין עילית שמעסיק זרים[דרוזים, סינים, פפואה ניו גינאים וכו]

• הוסף לסימניות
כי אני משלם שכירות

אם יש מישהו שכן מכיר אחד כזה אשמח מאוד לשמוע פרטים, וכן אם מישהו מכיר קבלן במודיעין עילית שמעסיק זרים[דרוזים, סינים, פפואה ניו גינאים וכו]
רוצה מישו שעובד?
דבר איתי בפרטי miris3322 גימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה