בנייד של לנובו איך אפשר להשתמש במקשי ה-F בלי מקש Fn?

• פותח הנושא ks
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אפשר לבטל את הצורך במקש Fn (לנטרל את הפונקציות המהירות של השליטה על שמע, תאורה וכו')
כך שעבודה על תוכנות שמשתמשים בהן במקשי הפונקציות לא תדרוש הקשה בשני מקשים.
תודה על כל מידע!

• הוסף לסימניות
אצלי יש תוכנה LenovoUtility שעושה את זה קבוע. חוץ מזה נראה לי תוכל למצוא את ההגדרה הזו גם בתוכנות ניהול המחשב שלהם

• תודה
Reactions: ks
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, הורדתי את האפליקציה הנ"ל ואיני מבינה איך להפעיל אותה. כשאני מנסה לפתוח אותה אותה עולה לי אייקון אפור שקוף עם צורת מקלדת שנמוג אחרי שניה.

עריכה:
כעת אני רואה שהאפליקציה דורשת מסך מגע, אם כן לא אוכל להעזר בה.
האם מישהו יודע היכן אפשר להגדיר את האפשרות במערכת של לנובו?

• הוסף לסימניות
תודה רבה, הורדתי את האפליקציה הנ"ל ואיני מבינה איך להפעיל אותה. כשאני מנסה לפתוח אותה אותה עולה לי אייקון אפור שקוף עם צורת מקלדת שנמוג אחרי שניה.

עריכה:
כעת אני רואה שהאפליקציה דורשת מסך מגע, אם כן לא אוכל להעזר בה.
לא נראה לי. אין לי מסך מגע והאפליקציה הזו מופעלת אצלי (אלא אן כן אני טועה בייעוד שלה).
בכל אופן ניתן להגיע לזה בצורה אחרת: בהנחה שיש לך תוכנת Lenovo Companion שהיא מנהלת את ההגדרות והדרייברים של המחשב. שם בהגדרות חומרה>קלט יש אפשרות להגדיר זאת.
upload_2019-5-31_0-21-46.png

• תודה
Reactions: ks

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה