דרוש מידע בניית אתרים בחינם - עדיין קיים?

• הוסף לסימניות
בזמנו המדינה מימנה כחלק מקידום עסקים זכות לבניית אתר בחינם.
זה עדיין קיים?
ואם לא - לא פעם הופיע שבבתי ספר לבניית אתרים תלמידים בונים אתרים בחינם, היכן זה קיים?
תודה!

• הוסף לסימניות
בכל מקרה התחזוק עולה כסף
אני מכיר מישהי שבונה אתר בסכום מסוים לחודש
אם מתחייבים לתקופה

• הוסף לסימניות
אשמח לאינפרומציה על סיט 123

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בזמנו המדינה מימנה כחלק מקידום עסקים זכות לבניית אתר בחינם.
זה עדיין קיים?
ואם לא - לא פעם הופיע שבבתי ספר לבניית אתרים תלמידים בונים אתרים בחינם, היכן זה קיים?
תודה!
ממליץ על הקורס של @roni ravitz
יש לו קורס ממש זול
ברור וקל להבנה
וכל תלמיד מקבל אלמנטור פרו חינם!

• הוסף לסימניות
אני לא מעונין בבניית אתרים בפלטפורמה של בניה עצמאית בחינם, הבנתי שיש שם בעיה של קידום.
אני מעונין בוורדפרס, באחת משתי החלופות שכתבתי למעלה.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה התחזוק עולה כסף
אני מכיר מישהי שבונה אתר בסכום מסוים לחודש
אם מתחייבים לתקופה
אין הכרח שתחזוק יעלה כסף. אתר שבנוי נכון לא צריך בעקרון תחזוקה חודשית. צריך מקום אכסון שאפשר להשיג בדולרים בודדים לחודש, בשרתי אירוח אתרים בחו"ל, ולשלם פעם בשנה על דומיין.
אם צריך איזה פעולה משמעותית יותר - תכנות וכדו' אפשר למצוא במחירים זולים ג"כ בחו"ל בפייבר וכד'.

• הוסף לסימניות
ההטבה של בניית האתרים בחינם - נפסקה?

• הוסף לסימניות
צריך מקום אכסון שאפשר להשיג בדולרים בודדים לחודש, בשרתי אירוח אתרים בחו"ל, ולשלם פעם בשנה על דומיין.
וזה עדיין לא חינם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה