בניית אתרים ונתיב הולך ביחד?

• פותח הנושא Ko
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מתענינת בתחום בניית אתרים ורוצה לדעת האם זה אפשרי לעבוד בתחום הזה עם חסימה של נתיב על המחשב. אשמח לתגובה של בעלי ניסיון.
תודה.

• הוסף לסימניות
אפשרי אבל לא קל.
פשוט אי אפשר לעשות חקר שוק ובדיקת מתחרים
או חיפוש תבניות
אלא אם כן יש ך סינון שאת יכולה לפתוח כשצריך

• הוסף לסימניות
מסכים. אפשרי, אבל קשה.
אם אתה בונה עם וורדפרס, ומחפש תבניות מתאימות, זה לא פשוט בכלל. חלק מהדברים פתחו לי, אבל גם זה למחצה שליש ורביע, כיון שנתיב התמונות בד"כ יושב על דומיין אחר, וצריך לבקש שיפתחו גם את זה.

אבל שוב, זה אפשרי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות!
נתיב פותחים את האתר wordpress.com?
המגבלות של הסינון הן משהו שאפשר להתגבר עליו לבד (יותר עבודה, נניח) או שזה אומר שהאתרים יהיו תמיד פחות ברמה?

• הוסף לסימניות
אפשרי, נו נו...
אבל מתסכל שאין דברים כאלה, זמן שמתבזבז לריק על המתנה לאישורי בקשות הפתיחה, פתיחת אתר שמתגלה שהוא בכלל רק קישור לאתר אחר, וכו' וכו'.
השאלה היא האם כשרות ולא-נתיב הולכים ביחד...

• הוסף לסימניות
אני על נתיב. מאד מרוצה אבל באמת קשה, חוץ מהנושא של התבניות, קשה להתעדכן בתחום הכ"כ דינאמי הזה...

(כשבררתי אצל הועד לענייני תקשורת, הם אמרו לי שאם אני רואה שזה בלתי אפשרי זה בסדר גם אתרוג,
אבל לבית אני משתדלת לקחת את הסינון הכי טוב...)
הלאה נראה מה יהיה, מקווים לסינון של mat

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ko;1484243:
תודה רבה על התגובות!
נתיב פותחים את האתר wordpress.com?

אני חושב שהתכוונת ל- wordpress.org שזה האתר שרלוונטי יותר לבונה אתרים מקצועי.

התשובה היא: כן, זה פתוח בנתיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה