דרוש מידע בניית אתרים מצריך אינטרנט פתוח??

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין אותי לדעת מה עושים בוני האתרים אם כל אתר נחסם מנטפרי מה עושים? פשוט משלמים לנטפרי שיפתו מהר? צוברים נקודות? או פשוט לעיתים עוברים לסינון יותר פתוח??......
אשמח לדעת מניסיון אישי

• הוסף לסימניות
לבוני אתרים לא אמור להיות קושי מיוחד
אם כבר לגרפיקאים.

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין אותי לדעת מה עושים בוני האתרים אם כל אתר נחסם מנטפרי מה עושים? פשוט משלמים לנטפרי שיפתו מהר? צוברים נקודות? או פשוט לעיתים עוברים לסינון יותר פתוח??......
אשמח לדעת מניסיון אישי
אני לא בונה אתרים אבל פתחתי פעם אתר ביקשתי מנטפרי לבדוק וזהו
לא נראה לי שאפשר לדלג על זה מצד שני כל דמיין צריך
פעם אחת כדי שיפתחו ואחרי זה כל עוד שהרובוט האוטומטי לא יזהה משהו בעיתי זה פתוח

• הוסף לסימניות
למה? אני מדבר על בככלל להכניס אתר לפעולה שאוכל לשנות להוסיף וכדומה כל פעם לוקח לי זמן עד שמאושר?
חד משמעית לא רק תמונות נשלחות לבדיקה אוטומטית
אבל ברגע שבדקו את הכתובת של האתר האתר פתוח גם אם תשנה אותו לגמרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה