התייעצות בניית אתר לבד

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לבנות אתר בסיסי ( סוג של תיווך )
רציתי לשאול את המבינים האם זה הגיוני,
ואילו אתרים מומלצים לכך ( 123 וכו' )
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
הפתרון הכי מהיר זה וורדפרס , אבל אם אתם רוצים לבנות אתר מקצועי שרץ הרבה יותר מהר באינטרנט ושיהיה אפשר להוסיף לו מערכות מתקדמות ועוד הרבה דברים טובים , הייתי ממליץ לכם ללכת על שפת קוד כמו HTML ו CSS JAVASCRIPT זה נגיד אתר שבניתי בקוד פתוח - https://www.shruliktivon.com/

• הוסף לסימניות
בסיט 123 זה ממש פשוט לבנות.
יש תבניות מוכנות ורק צריך לבחור. התוצאה? בסדר גמור. תוכל לראות אצלי איך זה יוצא פחות או יותר. יש קישור בפרופיל שלי מכאן נכנסים ובונים את האתר:

• הוסף לסימניות
בסיט 123 זה ממש פשוט לבנות.
יש תבניות מוכנות ורק צריך לבחור. התוצאה? בסדר גמור. תוכל לראות אצלי איך זה יוצא פחות או יותר. יש קישור בפרופיל שלי מכאן נכנסים ובונים את האתר:
לבנות אתרים ב SITE , אני לא חושב שזה נכון לבנות דרך שם , כי זה אתר שבי , אתה חייב לשלם להם תשלום חודשי גבוהה, והאתר כפוף לחברה והיא הפשר להוסיף קודים ולשדרג אותו ,
אם אתם רוצים אני יכול לבנות לכם אתר שבנוי מקוד פתוח במחיר נמוך - 0548465155

• הוסף לסימניות
זה מתאים למה שאני צריך. אני פשוט מביא קישור למי שרוצה להתרשם.
לא יודע אם אפשר להוסיף קוד. נראה לי שלא.

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון להוסיף בהמשך דומיין?

• הוסף לסימניות
אני בניתי את האתר שלי ב-Wix היה פשוט ונוח, ועבור השימושים שלי . בעיקר להצגת תדמית. הוא ענה בדיוק על הצורך.
אפשר לראות כאן: https://www.shalombuganim.com/

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון להוסיף בהמשך דומיין?
לא.
אני בניתי את האתר שלי ב-Wix היה פשוט ונוח, ועבור השימושים שלי . בעיקר להצגת תדמית. הוא ענה בדיוק על הצורך.
אפשר לראות כאן: https://www.shalombuganim.com/
יצא ממש יפה! לא יודע אם בגלל שוויקס יותר טוב מסייט123 או בגלל שבנית את זה טוב.

• הוסף לסימניות
התשובה תלויה בעיקר במטרת האתר ובכמה חשוב לך שהוא יהווה מנוע מקדם עסקי לאורך זמן.

כמי שבונה ומעצבת אתרים (בעיקר בוורדפרס) זמן רב מאד, אני ממליצה לבחון את האפשרויות הבאות, כאשר כל אחת מתאימה לצרכים שונים:

1. וורדפרס – הבחירה המקצועית ביותר
אם המטרה שלך היא שהאתר יהיה נכס עסקי מקדם שיכול לצמוח אתך ולהיראות מקצועי ואמין ברמה הגבוהה ביותר
וורדפרס מעניקה גמישות כמעט מוחלטת בעיצוב ובפונקציות. היא תומכת בקידום אורגני (SEO), מה שיכול להביא לך לקוחות באופן טבעי.
האתר שלך לגמרי, ניתן לשנות ולהתאים אותו ללא הגבלה. ואפשר להוסיף בעתיד כלים מורכבים מותאמים לתחום התיווך.

2. חלופות קלות ומהירות-אם המטרה היא כרגע רק להיות נוכח ברשת עם כרטיס ביקור בסיסי מאוד ומהיר

סייט123 wix כלי AI שהוצעו למעלה

התוצאות גנריות לא ייחודיות, לא מקצועיות ברוב המקרים,
לא ניתן להעביר חומר מוויקס למשל לוורדפרס בעתיד.

אבל בניה קלה מהירה וגם חינמית ברוב המקרים

אז מסכמת
לבניית עסק תיווך שדורש אמינות ומקצועיות, וורדפרס היא ההשקעה הטובה ביותר.
היא מבטיחה שהאתר שלך יהיה נכס דיגיטלי חזק שישרת ויקדם אותך לאורך שנים, בניגוד לפתרונות המהירים שעלולים להגביל אותך בהמשך הדרך ולצייר תמונה לא מספיק מקצועית.
אך לשיקולך, אם עדיך להיות נוכח ברשת בכל צורה שהיא אז יש את הכלים הנ"ל לשלב הראשון

בהצלחה רבה. וס"ד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
את האתר שלי בניתי לבד
נעזרתי בסרטונים חינמיים של יוחאי ירמיהו
והרבה ניסוי ותהיה.

• הוסף לסימניות
את האתר שלי בניתי לבד
נעזרתי בסרטונים חינמיים של יוחאי ירמיהו
והרבה ניסוי ותהיה.
@השקעות R הון
מעניין אותי לשמוע האם הרגשתם באיזשהו שלב שהניסוי והטעיה האלו הם בזבוז זמן כסף ואנרגיה?
האם הזמן שווה את הכסף?

על מנת לבנות אתר וורדפרס מדהים ומקצועי לבד (ללא ידע מקדים)
-צריך המון רצון אנרגיה
-נטיה והבנה טכנית בדברים אלו-בשביל הבניה
-טעם טוב לעיצוב יפה ומספיק מקצועי-בשביל העיצוב
-זמן. (זמן רב)
-תמיכה לכל שאלה.

[בסוגריים לגבי התוצאה, נראה כי יש פה כשרון נפלא
שהצלחתם ליצור את זה לבד!!
אבל התוצאה העיצובית לענ"ד לא מספיק משדרת רמה גבוהה ומקצועית לדוגמא מול הלוגו היפה
בכל אופן , בהצלחה!!]

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
ביקרתי באתרים של כולכם!
הם בהחלט נראים טוב, ומקצועי,
אבל לפי מה שהבנתי לבנייה שך אתר תיווך עם אפשרויות חיפוש וסינון צריך מישהו מקצועי יותר
שמכיר את התחום, נכון?
אם כך אשמח לדעת סדר גודל של מחיר לבניית אתר בסיסי יחסית ( מאגר דירות שאנשים יכולים לסנן לעצמם לפי נתונים ולקבל רק את מה שהם רוצים )

• הוסף לסימניות
אני בונה אתרים מאפס בקוד
לא בוורדפס ולא בכלים אחרים
המחיר הוא יותר יקר
אבל ככה האפשריות לא מוגבולות כפשוטו
כל רעיון שעולה ניתן להכניס לאתר
אם אתם מעוניינים צרו איתי קשר

• הוסף לסימניות
אני בונה אתרים מאפס בקוד
לא בוורדפס ולא בכלים אחרים
המחיר הוא יותר יקר
אבל ככה האפשריות לא מוגבולות כפשוטו
כל רעיון שעולה ניתן להכניס לאתר
אם אתם מעוניינים צרו איתי קשר
מעניין אותי לצורך אתר אחר (יותר נכון מערכת דומה לתיווך דירות רק יותר מורכבת מבחינת סינון חיפוש, פניה ללקוח ועוד), כמה שליטה יש אח"כ למשתמש?
ז"א אוכל להעלות לבד חומר או כל דבר תלוי בכם?
יש מערכת לניהול תוכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת