בניית אתר לעסק:ייעוץ

• הוסף לסימניות
יש לי עסק ואני רוצה להעלות אתר לעסק שלי.
זה אתר של מכירות.
אין לי מושג איך זה עובד ומה עלי לעשות.
אשמח להכוונה:
א. כמה עלות של דבר כזה.
ב. זה אתר של פריטים שמשתנים כל הזמן-אז מה עלות תחזוקה של כזה אתר?
ג. והאם יש בוני אתרים המתמחים באסטרטגיה שמושכת את העין לקנות דוקא באתר שלי

תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
א. עלות של 7000 שח ומעלה, זה המון עבודה.
ב. יקר, הכי טוב שתלמדי לתפעל את האתר לבד, אתר שבנוי טוב אמור להיות קל לתפעל אותו לבד. תצטרכי עזרה מידי פעם בתחזוקה ועדכונים אבל לא על בסיס שבועי.
ג. כן יש תחום שלם של קידום אתרים למקום גבוה במנועי חיפוש, צריך שהאתר יהיה בנוי יפה, אפשר גם כן לפרסם בתשלום במקומות כמו פייסבוק וגוגל, בונה אתרים טוב גם ידאג שהאתר יהיה מותאם להשוואת מחירים של זאפ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1576602:
א. עלות של 7000 שח ומעלה, זה המון עבודה.
ב. יקר, הכי טוב שתלמדי לתפעל את האתר לבד, אתר שבנוי טוב אמור להיות קל לתפעל אותו לבד. תצטרכי עזרה מידי פעם בתחזוקה ועדכונים אבל לא על בסיס שבועי.
ג. כן יש תחום שלם של קידום אתרים למקום גבוה במנועי חיפוש, צריך שהאתר יהיה בנוי יפה, אפשר גם כן לפרסם בתשלום במקומות כמו פייסבוק וגוגל, בונה אתרים טוב גם ידאג שהאתר יהיה מותאם להשוואת מחירים של זאפ.

תודה.
את ממליצה ללמוד קורס בנית אתרים או שאפשר ללמוד לבד איך לתחזק כזה אתר?

• הוסף לסימניות
כדי לנהל את האתר באופן שוטף, לא צריך מומחיות מיוחדת. לא צריך ידע מקצועי, רק מיומנות בסיסית בהזנת תוכן במערכת הניהול.

• הוסף לסימניות
דרך אגב אני רק יוסיף שיש בעלי עסקים שמספיק להם משהו כמו המערכת של livedns
זה:
http://www.liveshop.co.il/

• הוסף לסימניות
כמו שכתב 3 פינות, אם את כבר רוצה להקים לבד, אז יש לך מערכת כמו livecity.co.il

גם יש חברות שבונות לך את הבסיס המלא של האתר, כמו SITEK.co.il ודמויהם, שהם מקימים לך את הבסיס ואחר כך את יכולה לבד לשנות את המוצרים והם נותנים לך תמיכה מלאה בלי הגבלה כל זמן שאת מאחסנת את האתר אצלם.

יש גם חברות שבונות לך אתר בהתאמה אישית, ואת משלמת הרבה כסף על ההתאמה, אבל במקרים מסומים זה שווה. חברות כמו http://3pinot.com/ :) ודומיו.

• הוסף לסימניות
כדי לנהל אתר אינך צריכה מומחיות מיוחדת
ולהיפך עדיף את כבעלת העסק שתכניסי את המוצרים לאתר
את יודעת מה הלקוחות אוהבים, איזה מוצרים פופלאריים וכו'

אם את צריכה יעוץ איך לנהל אתר / קטגוריות מוצרים וכו'
אשמח לעזור לך במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליזבט;1576579:
א. כמה עלות של דבר כזה.
ב. זה אתר של פריטים שמשתנים כל הזמן-אז מה עלות תחזוקה של כזה אתר?
ג. והאם יש בוני אתרים המתמחים באסטרטגיה שמושכת את העין לקנות דוקא באתר שלי

אנחנו כבעלי אתר מכירות יכולים לתת לך תשובה מהצד השני של המתרס..
א.בערך כמו מכונית..תלוי מה את רוצה לקבל וכמה כסף יש לך בכיס.
ב.יש מחיר לתחזוקה חודשית שזה משהו שאת צריכה לשלם עליו לבעל מקצוע.
לשנות פריטים באתר כולל מוצרים באנרים ופופ אפ זה משחק ילדים שכל אחד יכול לעשות (לאחר הדרכה, כמובן)
כפי שכבר כתבו זה חשוב שאת תעלי או תקדמי לדף הבית בעצמך את המוצרים שלך, רק את יודעת מה חשוב לך 'להעיף' הכי מהר.
ג.אם האתר לא יפה ומושך את העין, מי שיכנס יתעופף משם מיד..
הבעיה שגם כאשר האתר יפה ומושך את צריכה לפרסם אותו בתשלום ברשתות החברתיות ובגוגל על מנת שהגולשים ידעו עליו ויכנסו לבקר בו.
עכשיו נשאר לך רק לגרום לגולש לרכוש את המוצר שלך, לזה עדיין לי אין פתרון..

לדעתי, רגע לפני שאת מחליטה על הקמת אתר מכירות תשקיעי עוד ותעשי מחקר שוק קטן, האם יש לך בכלל מתחרים שמוכרים מוצר זהה ברשת,אין? תבדקי למה אולי זה מוצר שקהל היעד לא רגיל לקנות ברשת, אם זה מוצר שאת מוכרת במקביל לחנויות הם מאוד יכעסו שאת מתחרה בהם בחנות וירטואלית, וכ'ו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום,

שאלתי בפורום איש את רעהו, אולי כאן אוכל לקבל מענה מקצועי יותר מבעלי ידע בתחום.

אני בונה עסק חדש שמבוסס כולו על אתר מכירה אונליין, שמיועד למגזר הדתי והחרדי.
כרגע אני בתחילת הדרך, והכול נבנה מאפס, אין עדיין שם לעסק, לוגו, שפה עיצובית, תוכן, או אתר.

ההתלבטות שלי היא כזו:

האם עדיף לחפש נותן שירות (או סטודיו או משרד פרסום) שמספק חבילה כוללת משלב האפיון והמיתוג דרך בניית השפה העיצובית, עיצוב ובניית האתר, ועד לשיווק, או שכדאי לפצל את זה ולהתנהל מול אנשי מקצוע שונים לכל תחום?
לדוגמה:
איש מיתוג שילווה את בחירת השם והכיוון, מעצב גרפי שיעבוד על השפה הוויזואלית, הלוגו, הצבעים וכו', בונה אתרים, קופירייטר/איש שיווק לתוכן והמסרים, מקדם אתרים.

חשוב לי שהאתר יהיה ברמה גבוהה, נעים לעין ולרכישה, ועם שפה עיצובית ברורה.

מצד אחד, פתרון כולל במקום אחד נשמע נוח ושומר על קו אחיד.
מצד שני, מסתבר שזה גם יקר יותר.

אשמח לשמוע מכם:

מה הניסיון שלכם עם חבילות כאלה? מבחינת איכות/מחירים/סדרי גודל וכו'.

האם יש סטודיואים/משרדי פרסום או פרילנסרים שמציעים את כל זה במקום אחד?

מה עם
סמארטקליק/פיפל/גיל דיגיטל? למישהו יש המלצה או דיס? הם נותנים מעטפת שלמה מאפס? מה סדר גודל העלות של דבר כזה כחבילה אחת? ושוב, האם עדיף לפנות לכל נותן שירות בנפרד בהנחה שיש לי ידע בסיסי בשביל להבין אם הוא מקצועי בתחומו?

האם עדיף לשלוט בכל שלב בנפרד ולפצל למומחים שונים?

תודה מראש על כל תובנה או המלצה 🙏

וגם הבנה בסיסית של העלויות השונות.

אשמח גם להמלצות על נותני שירות רלוונטיים, לא אתר מבוסס תבנית גנרית אלא אתר מעוצב אישית לגמרי.
שמחה לשתף עם אתר תדמית שנבנה עבור סטודיו ברק - מעצבת מוכשרת ואשה מדהימה. הפרויקט היה יותר מאשר "רק אתר פורטפוליו". המטרה הייתה ליצור אתר שמדגיש דיוק נישה – לדבר בדיוק אל קהל הלקוחות שהסטודיו הכי טוב עבורם, עם תוכן כתוב ומעוצב שמדבר בשפה שלהם.

הגישה שלי בעיצוב אתרים היא שהאתר מנכיח את מה שיש כבר, את החוזקות והערך הייחודי של העסק. אתר טוב לא אמור להמציא סגנון או פוזה, אלא להרגיש זורם, טבעי ונכון, ולשדר את האותנטיות של מי שעומד מאחוריו.

בתהליך:
בריף מקיף
– למדנו על החוזקות של סטודיו ברק וחיברנו אותן לצרכים של הלקוחות המדויקים – ראשי עמותות וכוללים
בניית שפה עיצובית ומותגית מאויירת מאפס – שונה לחלוטין מעיצוב אתרי תדמית סטנדרטיים, מותאמת לקהל יעד ייחודי ומדויק.
כל אלמנט, צבע ופונט נבחרו בקפידה כדי להעביר את המסר הנכון ולהתחבר ללקוחות שמחפשים בדיוק את מה שהסטודיו מציע.
האתר עצמו נבנה כך שיהיה שימושי, ברור ונוח למשתמש, תוך שמירה על מקצועיות ואותנטיות – לא רק יפה, אלא גם אפקטיבי.

והנה מה הלקוחה כתבה בסיום העבודה:

"הרבה זמן רציתי אתר לעסק שלי. חני הורוביץ האלופה עזרה לי להגשים את החלום!
מעבר לזה שהיא כל כך מבינה ענין, סבלנית וקולעת לטעם ולרצון של הלקוח, היא ממש מקצועית – היה לה ממש חשוב שהאתר ישמש אותי ויעזור לי להתקדם בעסק, באפיון ובעיצוב של האתר היא ממש שמה לב לזה. שלא רק יהיה יפה, אלא שימושי ונוח למשתמש, שישאיר טעם של עוד ויוציא את העסק שלי הכי מקצועי בתחומו.
כל תהליך העיצוב והבניה של האתר היה זורם נעים, בטוב טעם, בזריזות וביעילות.
חני גם הסבירה לי בצורה מובנת ומפורטת איך לתפעל את האתר ולמלא בו תכנים לבד כדי שאוכל להתקדם באופן עצמאי ולפתח את האתר עוד בהמשך.
אין ספק שאני עוד אמליץ על חני לכל מי שאשמע שצריך אתר בלי להתלבט כלל!! 🤩"

אני שמחה שהצלחנו ליצור אתר שמדבר בדיוק ללקוחות הנכונים, שמראה את האותנטיות והחוזקות של סטודיו ברק, ושומר על תחושת זרימה וטבעיות.

לצפייה באתר:
https://studio-barak.co.il/

אתרים נוספים בדרך...
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה