בניית אתר מוסיקלי

• הוסף לסימניות
לצורך שיעורי בית אני צריכה לבנות אתר בנושא מוסיקה.
האם מישהו יכול להפנות אותי לאתר חרדי בנושא הזה, כדי לקבל השראה?
אני מתכוונת למשל לתזמורת, וכו'.
תודה

• הוסף לסימניות
אין מישהו שיכול לעזור לי???

• הוסף לסימניות
יש את טוקר FM

• הוסף לסימניות
רק לא לגמרי בא לי אתר מתחרה..:p

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת על כיוון יצירתי לחלוטין. לא להכנס לנישה מסוימת של מישהו אחר.
חוץ מזה שלבנות אתר זו הבעיה הקטנה. הכנסת התוכן והעידכון זה הבעיה הגדולה---

• הוסף לסימניות
אולי מישהו כאן בפורום רוצה להיות שפן הנסיונות שלי....

• הוסף לסימניות
אני יכולה גם לבנות אתר של חנות כלי נגינה או משהו כזה.
אשמח לקבל רעיונות נוספים.

• הוסף לסימניות
אני הולכת על הרעיון שאת רשמת: תזמורת.
אפשר ליצור אתר לתזמורת מסוימת, עדיף כמה שיותר גדולה.
תוכן האתר יכול לכלול:
הרכב התזמורת, שמות, רקע של כל אמן, כמה שנים וכו', איפה ניגן, קטעי נגינה שלו וכו'.
לוח הופעות של התזמורת,
אמנים אורחים
מנצחים אורחים
אפשרות הזמנה לאירועים
ועוד ועד.

ועדיין בתזמורת... אפשר גם תזמורת קטנה וייחודית, כמו למשל - תזמורת הלב והמעיין, שהמוזיקה שלהם מאד מיוחדת, הם מנגנים חומר מסוים מאד, כלים קבועים, נגנים קבועים.

אז בהצלחה לך!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה