בניית אתר

• הוסף לסימניות
פנתה אלי מנהלת בי"ס קטן שמעוניינת לבנות אתר פשוט
למדתי פעם קצת בניית אתרים וכו',

האם בשביל לבנות אתר אצטרך משהו מיוחד חוץ מתוכנה ומעט רקע?

איך מתחברים לשרת כדי שיוכלו לגלוש באתר?

אשמח לכל מידע ותודה מראש

• הוסף לסימניות
1. כנ״ל, מה תהיה התוצאה והאם היא תשאיר את הגולשים באתר.
2. כמה זמן ואנרגיה הבניה תדרוש ממך.
3. פעם והיום זה ממש לא בדיוק אותו דבר.

• הוסף לסימניות
מלנסות לא מפסידים.
תנסי.
אם לא תצליחי, לכי למומחים.
רק קחי בחשבון שהתוצאות תהיינה בסיסיות. אבל לא לכולם זה אכפת.
הרי קהל היעד שלה הוא קבוע והיא זו שמפנה אליו.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו כבר, מלנסות לא מפסידים. השאלה היא במחיר. כמה היא מעוניינת להשקיע, כמה זמן זה יקח לך, ומהי התוצאה המיוחלת.

אם הדרישות שלה הם בסיסיות ופשוטות, והידע שלך מספיק כדי לענות על כך, לכי על זה.

תוכלי למצא ברשת הדרכות מפורטות, שוודאי יעזרו לך בדברים הבסיסיים, אני וחברי הפורום נשמח לענות על שאלות ספציפיות כאן בפורום, ואם תחפצי בכך, אני מעביר הדרכות אינטרנטיות בתחום.

• הוסף לסימניות
ראשית כל תודה לכל העונים, כמו שאני מבינה באמת אולי כדאי לי לנסות כי המנהלת לא רוצה להשקיע בזה כמעט ואין לה דרישות מיוחדות

לגבי החיבור מה המחיר המינימום שמוצע בשוק, משהו יודע אולי?

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית, אני אשמח לעזור בבחירת חברת אחסון ולהסביר על סוגי השרתים ואיך שזה עובד.
המחירים מתחילים ב8-9 שקלים ומגיעים לכמה עשרות, תלוי בכמה גורמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה