כללי בניית גלופות לספר קודש - פעם ראשונה שלי.

• הוסף לסימניות
שלום לכם.
בניתי גלופות לספר קודש, וכששלחתי את זה אמרו לי שיש בזה הרבה בעיות ולא הסבירו לי מה. מישהו פה מוכן בבקשה להדריך אותי בקצרה מה הבעיות של הגלופות שהכנתי? הם עד כדי כך גרועים? יש למישהו מושג מה הבעיה. פשוט זה פעם ראשונה שלי והייתי שמח לדעת מה הבעהי עם זה

אני מצרף שלש קבצים. אחד זה הגלופת בליינד ואחד זה זהב והשלישי הוא דוגמא כוללת

קבצים מצורפים

• הטבעה בליינד.pdf
    KB 717.5 · צפיות: 32
  • הטבעה זהה.pdf
    KB 352.9 · צפיות: 26
  • דוגמא.pdf
    1 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אענה לך מלמעלה,
בזהב, האותיות הקונטור מידי צפוף לאותיות - זהב תמיד נהיה יותר עבה ממה שבמחשב
ובבלינדדרוק בדיוק ההפך
ממילא גם העיטור במסגרת הזהב יצא לא טוב
בהצלחה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון מומלץ לך לחפש באשכולות ישנים הדרכה והסבר על צורת העבודה, בטוח תצא לך תועלת..
כמה הערות מלמעלה:<O:p
יש בבלינד שטח שחור בצורה מוגזמת, למה כל הרקע המרכזי שחור?<O:p
יותר מ-90% מהגרפיקה שחורה שם, והיופי בהבלטה זה האזורים הבולטים. כמובן בשביל שיראו אותם יש להקפיץ אותם עם שחור..<O:p
לכן את יכולה לתת למסגרת האמצעית קו שחור שיקפיץ אותו החוצה, כמו"כ את הדוגמא המנוקדת שם לעשות הרבה יותר צפופה,<O:p
ההערה שהעירו מעלי על הזהב חשובה, התיחסי לה,<O:p
הצלחה!<O:p

• הוסף לסימניות
שלום רב!
אכן, יש מה לשפר ולתקן בקבצים הללו,
אשמח לעזור באישי, ולאחר שתעלה את בחזרה את הקבצים המתוקנים,
נפרט יחד את התיקונים.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון ואחרון, סמוך על מרתהרב, במקרה הזה הוא הרב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה