בניית דיסק אודיו ווידאו- דחוף

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
האם יש למישו פה מדריך איך לבנות דיסק שכשיוכנס למערכת סטריאו ישמעו קובץ אודיו וכשיוכנס למחשב יעלה סרט?
תודה מראש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
בתוכנת נרו

בתוכנת נרו יש אפשרות לצרוב שילוב זה
(נרו היא תוכנת צריבה נחמדה....)

• הוסף לסימניות
האם יש מצב לבנות דיסק המכיל מניו עם פרקי וידאו וכשיועלה למערכת סטריאו יושמע כקבצי אודיו?
הרי למערכת אין אפשרות לקרוא דיוידי? ולייצא מניו- ניתן בסידי?

• הוסף לסימניות
הנ"ל שאמרתי קודם

הנ"ל מדובר על CD בלבד

יש איזו תוכנה שאפשר לעשות גם פתיח יפה ל CD
(וממילה אפשר גם לשים קבצי שמע...)
אבל אין לי פרטים ע"ז.

(אכן מערכות סטריו קוראים רק CD ולא DVD)

• הוסף לסימניות
אני מבינה שהפיתרון הוא לבנות את זה כקובץ פלאש
האם יש מישהו שיודע לעשות את זה ויכול לבנות לי את הדיסק (תמורת תשלום כמובן:)?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה בכוונה...
אז מה אתם אומרים,
יש אפשרות לבנות דיוידי (לא סידי) שיישמע במערכת סטריאו?
או שזה דבר לא הגיוני בכלל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה