מקצועות המחשב בניית דף נחיתה ואתר אינטרנט במחיר שפוי

• הוסף לסימניות
שלום רב
אני מעוניין להקים לעסק שלי מעין דף נחיתה / אתר אינטרנט בסיסי אף מקצועי ומושך
הכל מאוד מעל התקציב שלי, אני מחפש מקום שבו אוכל להקים דף נחיתה במחיר שפוי. האם יש לכם המלצות? מקצועיות וניראות חשובה לי מאוד

• הוסף לסימניות
בעיקרון אתה יכול לבנות לבד יש הרבה סרטוני הדרכה איך לבנות
העניין הוא שכמעט תמיד תצטרך לשלם חודשי (על שרת/אחסון) וזה תלוי גם באיזה צורה תבנה
מכיון שאמרת שנראות מאד חשובה לך אז זה עושה את זה יותר מסובך כי התאמה מלאה של העיצוב למותג היא מכפילה את המחיר השאלה היא איזה סכום אתה מבין שכן צריך להשקיע?
יש אולי כאלה שעכשיו בלימודים ויוכלו לעשות לך בזול
(בעיקרון לא היה אכפת לי לבנות בזול אבל על אחסון תמיד יהיה תשלום)

• הוסף לסימניות
מבחינה מקצועית אני הכי ממליצה על
LANDY
מחולל דפי נחיתה בעברית !
יש לו ממשק נח למשתמשים גם כאלה שאינם בעלי רקע טכנולוגי וכן הדרכות למתחילים
ומה שהוא הכי אלוף בו - זה קופי
הוא יוצא ממש זול כי חוסך את כל העלויות של תכנות ,עיצוב , קופירייטינג, העלאה לאינטרנט וכו'
תנסו ותיהנו בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם זה מספק אז תעשה כמו שלי
תסתכל בחתימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה