בניית חנות מקוונת

• הוסף לסימניות
שלום לכל המקצוענים כאן.
רציתי להתייעץ עמכם לגבי אתר שעלי לבנות עכשיו
שבעצם כולל מספר סוכנים שעליהם לעדכן את המלאי שלהם בחנות
ובהתאם לכך לספק את המוצרים.
רציתי לשאול:
האם יש מצב לעשות זאת לבד כי זה נראה לי קצת מסובך
או שיש כאן משהו שיוכל ללמד אותי לבנות משהו בכזאת רמה -
אשמח לקבל הצעות באישי כולל מחירים
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תעלי את מבנה האתר, יהיה קל יותר להבין את הדרישות.

אם הבנתי נכון זה אתר חנות בעלת מספר ספקים שונים?

מול מי הסליקה? סליקה אחידה או מול כל ספק?

• הוסף לסימניות
כן בדיוק, יש מספר ספקים.
הסליקה היא מול כל ספק כאשר יש 2 סוגי לקוחות
לקוח עסקי ולקוח פרטי, כשהלקוח הפרטי משלם מיד באשראי
והלקוח העסקי חוזרים אליו לביצוע הרכישה - ולו יש הנחות
גם כשיש מבצע - יש צורך במקום להזין קוד קופון לביצוע ההנחה.
זה בעצם מבנה האתר:

עץ מסכים.jpg

• הוסף לסימניות
שלום אתה מוזמן ליצור איתי קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בניתי אתר דומה עבור מישהו

• הוסף לסימניות
יש לך כאן חנות וירטואלית עם שני סוגי לקוחות (שזה לא סוף העולם) ומערכת לניהול מלאי (שגם זה לא סוף העולם) שמתממשקת לחנות... זו לא עבודה למישהו שהוא לא בונה אתרים במקצועו. אני בטבעי אוהב לקפוץ מעל הפופיק ומעודד גם אחרים לקפוץ... אבל זה הרבה מעבר לפופיק... זה באיזור הסנטר ;)

על כל פנים, אני ממליץ לך בחום לכתוב (לבד או להעזר בבעל מקצוע) קודם כל מסמך אפיון שמגדיר את הצרכים שלך באופן ברור (אף על פי שזו הוצאה נוספת). בטווח הרחוק זה ישתלם לך. מסמך אפיון טוב יחסוך לך כאבי ראש, תיקונים והרבה זמן.

והכי חשוב, שיהיה הרבה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה זה אומר מסמך אפיון?
מראה האתר בשחור לבן?
ואגב סליחה אם הטעיתי כאן משהו אני לא מחפשת משהו שיבנה את האתר כי זה לא שלי ואין לי תקציב לזה אני רוצה משהו שילמד אותי את כל העניין של ניהול מלאי שחסר לי
ואני אכן רוצה מאד לדעת את זה כדי שאוכל לעשות אתרים בסגנון זה בעתיד.
תודה על עזרתכם המקצועית

• הוסף לסימניות
מסמך אפיון זה מסמך שבו מפורטות כל הדרישות הפונקציונליות / יכולות / פיצ'רים של המערכת לפרטי פרטים, כולל תרשימי זרימה והתנהגויות UX/UI מפורטות.
Wire-frames - מה שאת מכנה "מראה האתר בשחור לבן" מומלץ שיגיע בנוסף למסמך.
אא"כ בונים Prototype - אב טיפוס של ממש שמדגים את כל מה שיש במסמך ברמה מאוד מפורטת.

לגבי בקשתך - מה ההכשרה שלך? אילו סוגי אתרים את בונה?
המידע הזה נחוץ ע"מ לדעת לאן להפנות אותך.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
למדתי עיצוב ואפיון ובנייה ובניתי אתר תדמית למדנו גם תוסף ווקומרס אך לא בנינו חנות למעשה
והמורה בפירוש אמרה שכשיביאו לנו חנות כדאי לקחת עוד שיעורים למעשה לא כל כך הוגן שלא הקפנו הכל אבל מה לעשות, חסר לי ידע בזה. אבל וורדפרס אני מכירה טוב.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שאת רוצה לבנות את האתר בוורדפרס,
אולי כדאי לך באמת לקחת כמה שיעורים ממומחה בתחום.

שימי לב שזה לא אתר חנות פשוט, אלא אתר עם הרבה חנויות.
יש לך ניהול ספקים, ניהול לקוחות, ניהול הנחות ללקוחות עסקיים, וכו'.
גם לא ברור אם כל חנות יש לה ניהול לקוחות משלה, או שהלקוחות הם של בעל האתר.

האפשרות השניה היא לחפור ברשת, ללמוד ולהתנסות עצמאית.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
למה לא כדאי וורדפרס? זה מה שלמדתי בעיקרון
כדאי ללמוד לבד? השאלה אם אדע לעשות את זה טוב.
ועוד שאלה האם הגיוני להוסיף על המחיר שהצעתי מראש כשהם למעשה לא אמרו לי את כל העניין של הספקים השונים שיש כאן ולמעשה יש כאן עוד הרבה עבודה.
כמה הגיוני להוסיף? למעשה מראש לא הערכתי נכון את כמות העבודה.
והאם לוקחים מקדמה בדרך כלל? הרי אני צריכה לממן גם את השיעורים שאלמד להוסיף ידע...
:)

• הוסף לסימניות
יש לך הצעת מחיר כתובה?
או סיכומי דברים בע"פ?

במקרה של תמחור גלובלי לפרוייקט, חשוב לסגור את כל התכולה מראש, כדי למנוע אי הבנות ולהיות מודעים מראש לקראת מה הולכים, ומכל הסיבות.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם ובפרט לחיוך על כל העזרה,
עזרתם במסירות והארתם את עיני בנקודות חשובות!

• הוסף לסימניות
אני חושב שמערכת WooCommrce ע"ג וורדפרס מעולה לצרכים הרלוונטיים עד כמה שהבנתי
יתכן שיהיה צורך להשתמש באי אלו תוספים מתוך כ10,000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה