כללי בניית לוגו...

• פותח הנושא RBY
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מתקדמת ולא מצליחה לבנות לעצמי לוגו!
אמרו לי הרבה שלעשות לעצמי לוגו זה יותר קשה...
אני רוצה לעשות את הלוגו עם השם שלי באנגלית
אני גם צלמת..אז אני צריכה משהו שיתאים לשני התחומים
אולי תוכלו לעזור לי בטיפים או ברעיונות לבנות לוגו טוב?!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תוכלי להסתכל על הלוגו של המשתמשים
בפורום צילום ועיצוב גרפי ולשאוב השראה לעצמך

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אם את יודעת מה הייחודיות שלך
תנסי להעביר את המסר בלוגו

תחליטי אם את אוהבת את השם שלך
והאם את רוצה לוגו טייפ או סמל מעל שמך
ותתחילי לעוף

נשמח לראות כאן ולכוון אותך

• הוסף לסימניות
מיתוג עצמי זו משימה קשה בטירוף.

ממליץ לך דבר ראשון, לקחת את הזמן. לא לנסות למהר לשום מקום, כל סקיצה וכל רעיון לבדוק מכל הכיוונים > לתת לכמה ימים לעבור > לבחון שוב במבט מחודש.

ממליץ לתמצת ולסדר בסדר היררכי 1-3 מסרים שאת רוצה לשדר, ולחשוב איך את יכולה לבטא אותם בלוגו.
אם ביטאת את המסר העיקרי ואת רואה שהלוגו שלם ככה, אל תנסי לדחוף עוד אלמנטים ועוד מסרים.

את תהליך העיצוב תעשי הרחק מהמחשב, עם עט ודף.

תעלי לנו לכאן סקיצות ונכוון אותך בע"ה.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מסכימה לגמרי
מיתוג עצמי הוא אחת המשימות היותר מורכבות.
זה להעלות את עצמך על שולחן הניתוחים ועם הידיים שלך לחתוך באיזמל את עצמך ממש.
זה להסתכל על עצמך במראה, ככה כמו שאת, בגודל טבעי. בלי איפור ואפקטי תעתוע למיניהם. לראות מקרוב את השומות, את נקודות החן ואת אלו הפחות חינניות, ואחר כך עוד להסיק מסקנות ולתרגם את זה לשפה חזותית. סיוט.

לי עצמי לקח כמה שנים (!) במהלכן חשבתי לא פעם לזרוק את התיק המסורבל הזה הזה לגורם חיצוני. (ואף אחד לא הסכים לשאת איתי בנטל...נשארתי בודדה במערכה).

מה דעתך על כיוון של ברטר עם...גרפיקאית אחרת, בבחינת המעצב לחברו נענה תחילה?

• הוסף לסימניות
אז מה הדרך הקלה? לבחור פונט יפה לשם שלי עם מספר הטלפון, וזהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה