אפשר לפנות אלי
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י revrut;2301338:אני מוכנה בשביל התרפיה,
אבל לא נראה לי שזה יתאפשר מבחינה כספית,
בנית מודל אורכת זמן רב מה שלא יצא לך הגיוני מבחינת מחיר בשביל פרויקט (אני משערת...)
נכתב ע"י shifrbor;2301916:אני בניתי מודל לפרויקט גמר שלי אומנם זה היה מבנה חוץ אבל רק החומרים עלו לי 700 ₪,
מי מדבר על הזמן... והעצבים כדי לדייק...
לא יודעת אם אפשר בכלל לשערך את זה בעלות...!!
נכתב ע"י בת שבע פ;2301055:יש מישהי שמוכנה לבנות מודל לעיצוב פנים נקי ומושקע ברמה פרפקציונרית?
תמורת תשלום, כמובן.
עדיף בירושלים.
נכתב ע"י ציפורת הנפש;2303165:מקובל היום מאוד מאוד (לא רק בפרוייקט גמר) לצרוב בלייזר משטחים מקרטון ביצוע או עץ, להדביק בצרוף של שקף ולפעמים לצבוע.
יש לי המון תמונות של מודלים מדהימים שנעשו לפרוייקט גמר - ולא רק וזה מדהים!!!!
אני עצמי השתמשתי בזה לא פעם. זה לא קשה, לא יקר, לא מעצבן, ומגיע לרמת גימור מאוד גבוהה.
אשמח לצרף פרטים לדפוסי צריבות באם יתבקש.
נכתב ע"י ציפורת הנפש;2303165:מקובל היום מאוד מאוד (לא רק בפרוייקט גמר) לצרוב בלייזר משטחים מקרטון ביצוע או עץ, להדביק בצרוף של שקף ולפעמים לצבוע.
יש לי המון תמונות של מודלים מדהימים שנעשו לפרוייקט גמר - ולא רק וזה מדהים!!!!
אני עצמי השתמשתי בזה לא פעם. זה לא קשה, לא יקר, לא מעצבן, ומגיע לרמת גימור מאוד גבוהה.
אשמח לצרף פרטים לדפוסי צריבות באם יתבקש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים