בניית מודל

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש מישהו/י שמוכן/נה לבנות מודל לעיצוב פנים נקי ומושקע ברמה פרפקציונרית?
תמורת תשלום, כמובן.
החומרים שחשבתי עליהם: קאפה לבנה, שקף ואולי קרטון ביצוע.
עדיף בירושלים.
מדובר בבית בן 2 קומות בבניין מגורים.
אשמח לעזרתכם. (עבור פרוייקט גמר.)

קבצים מצורפים

• הבית.png
    הבית.png
    KB 159.1 · צפיות: 27
  • המשרד- קומה תחתונה.png
    המשרד- קומה תחתונה.png
    KB 73.5 · צפיות: 23
  • שינויי מטבח.pdf
    KB 239 · צפיות: 33
  • קומה תחתונה.pdf
    KB 30.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
סתם שאלה, למה אתם צריכים לבנות מודל עבור פרוייקט גמר ולא הדמיה בסקצ'אפ?

• הוסף לסימניות
בזמני היתה אפשרות לבחור בין מודל להדמיה.

והערה נוספת - שימי לב לכיווני פתיחה של הדלתות בקומת המגורים, יש מקומות שכדאי להפוך.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכם.
המורה שלנו טוענת שההדמיה ״מעוותת״ את המציאות ואינה כלי נכון...:confused:
אבל אנו נדרשות לעשות את שניהם...
גם לי זה נראה מיותר.
בעיקר שעבודת יד אינה הצד החזק שלי, וזה מקלקל לי את הציון.
לכן אני מצפה לעזרתכם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;2424676:
והערה נוספת - שימי לב לכיווני פתיחה של הדלתות בקומת המגורים, יש מקומות שכדאי להפוך.

בהצלחה

תודה רבה. ידוע לי, השרטוט אינו מעודכן עדיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורית 123;2424589:
סתם שאלה, למה אתם צריכים לבנות מודל עבור פרוייקט גמר ולא הדמיה בסקצ'אפ?

גם אצלינו ביקשו גם הדמיה בסקצאפ וגם מודל.....לא ממש חייבו...
וזה עבודת נמלים....וואו!!! ולקח הרבה יותר זמן ויותר כסף ממה שחשבתי שיקח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shifrbor;2425554:
גם אצלינו ביקשו גם הדמיה בסקצאפ וגם מודל.....לא ממש חייבו...
וזה עבודת נמלים....וואו!!! ולקח הרבה יותר זמן ויותר כסף ממה שחשבתי שיקח...

האמת זה נשמע קצת מצחיק להכין בשלב כל כך מתקדם של הלימודים מודל.. אתם כבר מספיק מקצועיים ומכירים תוכנות הדמייה בשביל להכין הדמייה יפה ומספקת להגשה של פרוייקט גמר..נראה לי שאפילו מה"ט לא דורש הזה. אני זוכרת שאצלי התעסקנו עם כל הבלגן הזה רק בשנה הראשונה שעוד לא למדנו תוכנות כמו אוטוקאד וסקצ'אפ אבל שיהיה...

• הוסף לסימניות
אני באמת מודה לכן על ההזדהות וההבנה...:)
אבל אשמח לשמוע מי תוכל לעזור לי גם למעשה...
ושוב- תודה על ההתעניינות והמסירות!

• הוסף לסימניות
הפסדתם הכנסה צדדית...

להלן הודעתה של מורתי הנכבדה:
״בת שבע יקרה, דעתי היא שכשנתקלים בקושי זה הזמן להתמודד מולו ולנצח אותו בהתמדה. את יכולה בשמחה להוסיף הדמיית סקטצאפ להגשה אך היא לא מבטלת את המודל. זה כלי עבודה שאת חייבת להתנסות בו גם ובעיקר אם את לא חזקה בנושא. אין מצב שאת מזמינה מודל חיצוני! ממש לא. כל עבודה שלך עדיפה מבחינתי גם אם התוצר הסופי ברמה יותר נמוכה. תקבלי בוודאות ציון גבוהה יותר על ההשקעה וההתמודדות מאשר להביא מוצר של מישהו אחר. אני אאלץ לפסול את המודל אז חבל על הטירחה והכסף. אל תחששי וזכרי שהלמידה וההתנסות הן המטרה ולא אמצעי בלבד.״
:( תודה על עזרתכם...

• הוסף לסימניות
מורתך כאן....?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;2426430:
מורתך כאן....?
אולי...:)(היא לא מהמגזר החרדי...)
אבל את יכולה להגיב מה שתרצי...
בכל מקרה, לא נראה שהיא מתרגשת מאיתנו...:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה