גם אני מסתבך בזהאיך אני עושה שהתוף יישב לי בדיוק,
אני לא מצליח לעשות מדויק והבנתי שזה אמור להיות אוטומטי,
תודה.
תגיד זה גם למקצב שש שמיניות? כי נסיתי ולא הלך ליבשמחה
בזה אתה צריך לבחור באופציה שרשום לידה גם 3גם אני מסתבך בזה
תגיד זה גם למקצב שש שמיניות? כי נסיתי ולא הלך לי
ולגבי מקצב 4/4 זה גם כך?אם אתה רוצה לעשות תיפוף מהיר על ההייאט אתה יכול לבחור באפשרות התחתונה בתפריט הנ"ל, וכדאי גם להוריד את הטמפו - לנגן את הקטע המהיר ולהעלות חזרה
בקיצור מה זה כל אופציה?בזה אתה צריך לבחור באופציה שרשום לידה גם 3
אם אתה רוצה לשבת מדוייק על הקצב אתה יכול להפעיל את המטרונום metronom שנותן לך את הקצבולגבי מקצב 4/4 זה גם כך?
אני תמיד מסתבך בזה שאני מנסה לבנות מקצב וזה מייאש
התופים לא מתנגנים לי טוב אני לא יודע מתי להפסיק לנגן לפני שהאורגן קולט את הקצב וחוזר עליו
אני יושב מדוייק אין צורך במטרונום הבעייה היא שזה נקלט באורגן לא כמו שצריך כי אני כנראה לוחץ יותר מידי וכו ואז זה נקלט לא טוב ואם אני מפסיק לפני זה גם לא טובאם אתה רוצה לשבת מדוייק על הקצב אתה יכול להפעיל את המטרונום metronom שנותן לך את הקצב
ובכללי, להתחיל עם בייס דראם, אח"כ סנר, אח"כ הייאט וכו'
וברגע שיש לך את הבאס של התופים אתה כבר יכול יותר בקלות לדחוף את שאר הכלים בקצב
בקיצור מה זה כל אופציה?
במקרים שאתה צריך לעשות תיפוף מהיר אולי באמת כדאי להעביר רק לזמן הזה למצב החמישי מלמטהאני יושב מדוייק אין צורך במטרונום הבעייה היא שזה נקלט באורגן לא כמו שצריך כי אני כנראה לוחץ יותר מידי וכו ואז זה נקלט לא טוב ואם אני מפסיק לפני זה גם לא טוב
צריך פשוט לתכנן את המהלכים טובאני יש לי קורג, אבל פעם ניסיתי לבנות בימהה, וראיתי ששם כל פעם שמשנים רזולציה - גם אחרי ההקלטה - הכל מתיישר אליה ונהרס ללא תקנה. זה הופך את בניית המקצבים בימהה למעייפת וחסרת תכלית. אם זה כך - לא פלא שקשה למצוא מקצבים טובים לימהה.
זה מקצב מדהים שנבנה על קורג תוך שעתיים בלבד יש מאין.צריך פשוט לתכנן את המהלכים טוב
ומי שיודע אפשר לסדר הכל בהדיט שזה הרבה יותר נוח מקורג
אין שום סיבה שיקח פחות זמןזה מקצב מדהים שנבנה על קורג תוך שעתיים בלבד יש מאין.
אם יש אפשרות כזאת בימהה תודיע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים