בניית ניוזלטר בעיצוב אישי - איך הכי מומלץ?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש חברה מומלצת שכדאי לעבוד איתה?
חשוב לי שיהיה גמישות מבחינת העיצוב, אני לא מעוניינת כמובן להשתמש בתבניות מוכנות, אלא לתת טאצ' אישי, שיהיה לי גמישות בCSS ובHTML ואוכל להתאים את העיצוב שלי
וכמובן שיהיה ממשק נח ללקוח (אני רק בונה לו את הגריד, הוא מזין נתונים ושולח)
ועדיף חינמי, כמובן..

• הוסף לסימניות
http://www.mailpoet.com/

תוסף לוורדפרס 50 תבניות [30 בגירסא החינמית עם קבצי psd
בשיטת drag & drop

• הוסף לסימניות
מה זה אומר, לבנות ניוזלטר בוורדפרס? איך זה עובד בדיוק?
(ומה, לקנות דומיין, שרת, וכל הפרוצדורה הזו? כולה ניוזלטר בודד..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1479907:
מה זה אומר, לבנות ניוזלטר בוורדפרס? איך זה עובד בדיוק?
(ומה, לקנות דומיין, שרת, וכל הפרוצדורה הזו? כולה ניוזלטר בודד..)

חיפשת חברה לעבוד איתה. לא כך?!

אם לא דיברת על ניוז בודד, אלא על עבודה שוטפת, התשובה היא כן. דומיין = 49 ש"ח. אכסון לשנה 150 ש"ח +-.

ותבני כל ניוז בדף וורדפרס. אין תפריט. זה לא אתר. אבל כל ניוז בדף שלו. על הדומיין שלך. למה את צריכה שהוא יישב על הדומיין של מישהו אחר. מה זה נותן לך? מה את מקבלת יותר שאת רוצה לשלם על זה?

• הוסף לסימניות
תפתחי חשבון mailchimp

• הוסף לסימניות
בדיוק, התכוונתי לmailchip, רב מסר וכדו', לא הבנתי עדיין למה צריך וורדפרס בשביל זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1479949:
חיפשת חברה לעבוד איתה. לא כך?!

אם לא דיברת על ניוז בודד, אלא על עבודה שוטפת, התשובה היא כן. דומיין = 49 ש"ח. אכסון לשנה 150 ש"ח +-.

ותבני כל ניוז בדף וורדפרס. אין תפריט. זה לא אתר. אבל כל ניוז בדף שלו. על הדומיין שלך. למה את צריכה שהוא יישב על הדומיין של מישהו אחר. מה זה נותן לך? מה את מקבלת יותר שאת רוצה לשלם על זה?

ואני לא מחפשת לשלם על זה, כתבתי שעדיף חינמי.

• הוסף לסימניות
shia צודק , mailchimp אכן פיתרון מעולה - וחינמי עד 2,000 מנויים.

משום מה אנשים דוחפים את וורדפרס - גם כשיש פתרונות נוחים בהרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1480159:
בדיוק, התכוונתי לmailchip, רב מסר וכדו', לא הבנתי עדיין למה צריך וורדפרס בשביל זה.

נכתב ע"י sarit_f;1480161:
ואני לא מחפשת לשלם על זה, כתבתי שעדיף חינמי.

נכתב ע"י Nahum;1480604:
shia צודק , mailchimp אכן פיתרון מעולה - וחינמי עד 2,000 מנויים.

משום מה אנשים דוחפים את וורדפרס - גם כשיש פתרונות נוחים בהרבה.

דבר ראשון שעולה בראש כשמדברים על גמישות בעיצוב וגמישות ב css וhtml + ממשק נוח ללקוח, זה וורדפרס

ואני לא רואה ההבדל בין להדריך ללקוח איך להשתמש עם mail chip ובין איך להשתמש עם וורדפרס עם גישה רק לתבנית ניזללוטר לצורך הזנת נתונים ושליחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1480688:
דבר ראשון שעולה בראש כשמדברים על גמישות בעיצוב וגמישות ב css וhtml + ממשק נוח ללקוח, זה וורדפרס

ואני לא רואה שהבדל בין להדריך ללקוח איך להשתמש עם mail chip בין איך להשתמש עם וורדפרס עם גישה רק לתבנית ניזללוטר לצורך הזנת נתונים ושליחה

בראש של מי?

אני מחבב מאוד את וורדפרס, אבל תן לי לגלות לך סוד קטן:
יש עולם שלם מחוץ לוורדפרס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;1480714:
בראש של מי?

בראש לי שגמישות ונוחות חשוב לי
ובלי להפוך את הדיון ל mailchip vs mail poet חוויה אישית שלי מעל 3 מילון הורדות לא מחכות להמלצות שלי רק לגלות שmailchip תומך בעברית ותומך באפשרות לעיצוב אישי -css html לקח לי יותר זמן מלגלות את היכולות של mail poet

• הוסף לסימניות
אז הראש שלי חושב אחרת.

אם אני צריך מערכת לשליחת מיילים, אני לא מתקין מערכת ניהול שלמה שיש בה גם פלאגין ששולח מיילים, אני מחפש מערכת ייעודית. גם אם שניהן נוחות באותה מידה.

אם גם ככה בניתי ללקוח אתר בוורדפרס, אחפש פלאגין מתאים - בתנאי שהוא אינו נופל בנוחות ובפיתרון שלו ללקוח ממערכות אחרות.

(אגב, גם לmailChimp יש פלאגין לוורדפרס, אבל זה ממש לא העניין כאן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;1480859:
אז הראש שלי חושב אחרת.

לכן אני כתבתי מה שנראה לי מתאים בלי להשוות בין מערכת כזאת או אחרת

אם אני צריך מערכת לשליחת מיילים, אני לא מתקין מערכת ניהול שלמה שיש בה גם פלאגין ששולח מיילים, אני מחפש מערכת ייעודית. גם אם שניהן נוחות באותה מידה.
זמן התקנה של מערת וורדפרס היא בין 45 שניות לדקה וחצי התקנת תוסף ניזלוטר חצי דקה- התקנת תוסף ניהול שהלקוח לא יצטרך לגעת בכל המערכת של וורדפרס + הסתרת בר עליון - חצי דקה החלפת לוגו של וורדפרס עם לוגו שלך שזה יה נראה יותר מקצועי - חצי דקה + אז בפחות משלש דקות יש כבר מערכת יעודית לשליחת ניזולטר [וורדפרס זה לא כל כך מסורבל
אם גם ככה בניתי ללקוח אתר בוורדפרס, אחפש פלאגין מתאים - בתנאי שהוא אינו נופל בנוחות ובפיתרון שלו ללקוח ממערכות אחרות.

(אגב, גם לmailChimp יש פלאגין לוורדפרס, אבל זה ממש לא העניין כאן)

כבר כתבי מקודם מבחינת הדרכה ללקוח אין הבדל ביניהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1480971:
לכן אני כתבתי מה שנראה לי מתאים בלי להשוות בין מערכת כזאת או אחרת

זמן התקנה של מערת וורדפרס היא בין 45 שניות לדקה וחצי התקנת תוסף ניזלוטר חצי דקה- התקנת תוסף ניהול שהלקוח לא יצטרך לגעת בכל המערכת של וורדפרס + הסתרת בר עליון - חצי דקה החלפת לוגו של וורדפרס עם לוגו שלך שזה יה נראה יותר מקצועי - חצי דקה + אז בפחות משלש דקות יש כבר מערכת יעודית לשליחת ניזולטר [וורדפרס זה לא כל כך מסורבל

כבר כתבי מקודם מבחינת הדרכה ללקוח אין הבדל ביניהם

לרכוש דומיין, שרת, הפניית dns, לחכות יום, לפתוח מסד נתונים, וכו' וכו'.. מאמץ אולי קל, אבל מיותר לגמרי. במיוחד שהחלופה היא חינמית.
(אה, ולחדש עוד שנה את הדומיין והשרת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1480987:
לרכוש דומיין, שרת, הפניית dns, לחכות יום, לפתוח מסד נתונים, וכו' וכו'.. מאמץ אולי קל, אבל מיותר לגמרי. במיוחד שהחלופה היא חינמית.
(אה, ולחדש עוד שנה את הדומיין והשרת...)

1. החלופה לא חינמית.
  2. מאמץ מיותר?! אני באופן אישי מעדיף רכב פרטי ולנהוג (להתאמץ) בעצמי, מאשר לקחת מונית. גם אם זה יצא אותו מחיר בסופו של דבר. זו חוויה שונה לחלוטין.
  3. פרט לכך, הציעו לך מערכת שאת מכירה ושוחה בה, ואת מעדיפה ללמוד מערכת חדשה (על כל המשתמע מכך), רק בגלל שזה נראה ששם הרבה יותר כיף? נראה לי סתם מאמץ מיותר ;)
  4. אני חייב לציין, שעל פניו ה-mailChimp נראה לי אחלה מערכת. אבל לפני שאת סוגרת על זה, תבדקי את האותיות הקטנות. בשלב מסוים את תהיי חייבת לשלם. אא"כ זה משהו חד פעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1481432:
  1. החלופה לא חינמית.
  2. מאמץ מיותר?! אני באופן אישי מעדיף רכב פרטי ולנהוג (להתאמץ) בעצמי, מאשר לקחת מונית. גם אם זה יצא אותו מחיר בסופו של דבר. זו חוויה שונה לחלוטין.
  3. פרט לכך, הציעו לך מערכת שאת מכירה ושוחה בה, ואת מעדיפה ללמוד מערכת חדשה (על כל המשתמע מכך), רק בגלל שזה נראה ששם הרבה יותר כיף? נראה לי סתם מאמץ מיותר ;)
  4. אני חייב לציין, שעל פניו ה-mailChimp נראה לי אחלה מערכת. אבל לפני שאת סוגרת על זה, תבדקי את האותיות הקטנות. בשלב מסוים את תהיי חייבת לשלם. אא"כ זה משהו חד פעמי.

דווקא יצא לי בעבר לעבוד ללקוח עם המייל צ'ימפ וזה היה ממשק די פשוט ונח. וכן, החינמי די הספיק ללקוח הזה. ככה שהחלופה כן חינמית,רק עניין אותי לשמוע אם יש המלצות אחרות, כי לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה, רק שהדבר האחרון שציפיתי לשמוע פה זה וורדפרס..

• הוסף לסימניות

העניין פה הוא לא קלות/זמן ההתקנה של המערכת, העניין הוא מה נכון יותר מבחינת המפתח.
אתה לא קונה פרה בשביל כוס חלב, גם אם זה לוקח אותו זמן בדיוק כמו לקנות שקית חלב במכולת.

בנוסף, מי ערב לך שלא יהיו בעיות שרת בהתקנה, בצירוף קבצים או כל בעיה אחרת? אני לא מחפש בעיות, אני מחפש פתרונות.

• הוסף לסימניות
מאמץ מיותר?! אני באופן אישי מעדיף רכב פרטי ולנהוג (להתאמץ) בעצמי, מאשר לקחת מונית. גם אם זה יצא אותו מחיר בסופו של דבר. זו חוויה שונה לחלוטין.
מה הופך אותך לנהג עצמאי? אתה פיתחת את המערכת? אתה משתמש בה בדיוק כמו שאחרים משתמשים במערכות אחרות, רק שפה אתה מוסיף לעצמך כאבי ראש פוטנציאליים, מה שאין במערכת אחרת. מה בדיוק היתרון שלך פה?

• הוסף לסימניות
הדיון פה נהיה ממש מעיק.

הכי נכון מבחינת המפתח, זה לבנות את המערכת מאפס. ולבנות בדיוק מה שאתה צריך. ובמקום לקנות רכב, אתה יכול לנסות לייצר אותו לבד. ואז אתה גם מכיר כל בורג במנוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה