בניית קובץ מפרשים

• הוסף לסימניות
מה הדרך המומלצת לבנית קובץ ליקוט מפרשים קצר, כמו שיש בסוף הגמרא.
המפרשים נמצאים כל אחד בקובץ נפרד והמטרה לאחד אותם למסמך אחד.
עיקר הבעיה: הקבצים מחולקים לסעיפים, אך לא בכל סעיף יש את כל המפרשים.
עוד הגדרה שצריך: לשמור על סדר קבוע של המפרשים.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
להכניס סעיפים (ריקים) ידנית יהיה סיפור ארוך?
אם בכולם יהיה מספר סעיפים שווה, לכאורה הסיפור יהיה קל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מעלה רעיון לעשות זאת באמצעות שימושי לוורד של @ישורון קובי, ע"י 'שלב טקסט ממסמך נפרד', ולהתבסס על הסעיפים כקישורים.
יפה מאוד! לזה התכוונתי בהודעה הקודמת.
אבל כדי שיוכל להשתמש עם הסעיפים לקישורים יצטרך למלאות סעיפים ריקים איפה שחסר, אחרת יכניס שלא במקום

• הוסף לסימניות
אם זה נמצא בתג אפשר ע"י שליפה של קובץ מפתחות (קצת עבודה ידנית) כל פעם להכניס קוד לפני כל הסעיפים שרוצים לשלוף וכך ישלוף את כל מה שצריך וגם ישמור על הסדר. כדאי כל פעם אחרי השליפה למחוק את מה ששלפו מהקובץ הראשי כדי שלא יקרו כפילויות וטעויות.

• הוסף לסימניות
יש לי תוסף [לא כל כך מפורסם] שנקרא "רחובות".
[כולל: עיצוב קבוע בעת הקלדה, הוספת מפרשים כהערות שוליים, הגהת רווחים - מחירו 380 ש"ח]

אחד הכלים שיש שם היא מערכת של "הוספת מפרשים".
זה תוסף לוורד, שמאוד מתאים לסגנון עבודה של עריכת פרוייקט בוורד.
[לא מצאתי סרטון הדרכה מסודר לזה... אז הנה קישור ל... משהו זמני]
1740057752828.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יצירתיות פורצת גבולות... אבל כפי שאני מבין התוסף מיועד בעיקר לעורכים, אני מחפש משהו יותר אוטומטי, למעמדים.
ברשותכם אני יציג צורה חצי אוטמטית בתג שאפשר לשכלל אותה לאוטומט מלא!
יש בתג 2 סקריפטים לשילוב טקסטים ע"י קישור, אני משתמש בסקריפט ששותל טקסט לפני / אחרי פסקה שיש בה קישור.
כשמנסים לשלב וחסר קישור הסקריפט מתריע שחסר הקישור, אבל אפשר להעביר את הסמן בשני הקבצים לאחרי הקישור החסר, להסיר את הסימון ליד "התחל מתחילת הקובץ" ואז ללחוץ שוב על "בצע" והפעולה תתחדש כסדרה ממקום הסמן. מצורפת תמונה.
אם אפשר לשנות את הסקריפט שימשיך אחרי שמתריע באופן אוטומטי, או שכלל לא יתריע ויעבור לקישור הבא אזי כל הפעולה תתבצע מהר יותר ובאופן אוטומטי.

מצד ימין הטקסט שבו חסר קישורים {מ} באמצע הטקסט שאליו נוסף הטקסט {ש} בצד שמאל הסקריפט
1740303128989.png

• הוסף לסימניות
[כולל: עיצוב קבוע בעת הקלדה, הוספת מפרשים כהערות שוליים, הגהת רווחים - מחירו 380 ש"ח]

צפה בקובץ המצורף 1903224
כמה עולה התוסף הזה?

• הוסף לסימניות

צפה בקובץ המצורף 1903224
כמה כלים יש לו שאין ב'שימושי לוורד'? וכמה כלים מתוכו יש ב'שימושי לוורד'?

כי למשל "הגהת רווחים" דומני שזה הכפתור הכי שימושי אצלי ב"שימושי לוורד".

• הוסף לסימניות
כמה כלים יש לו שאין ב'שימושי לוורד'? וכמה כלים מתוכו יש ב'שימושי לוורד'?
כי למשל "הגהת רווחים" דומני שזה הכפתור הכי שימושי אצלי ב"שימושי לוורד".
תודה רבה. אבל יש להעמיד דברים על דיוקם.
התוסף שציינתי כאן בשם "רחובות", יש בו כמה כלים. ועיקר מה שרציתי לציין זה שיש לו מערכת מיוחדת וטובה בשביל עורכים שעובדים על הכנת פרוייקט רב טקסט - מה שנקרא בזה "הוספת מפרשים".
על הדרך ציינתי שיש בתוסף הזה עוד שני פרטים [להלן תמונת התוסף]:
alltools_orig.png

• "עצב הקלדה" - דהיינו, עיצוב קבוע בעת הקלדה. גם כן בשביל עורכים שעושים למשל פירוש לחומש בתוך הטקסט של החומש.
  • "הגהת רווחים" - לבדיקה לגבי רווחים מיותרים או חסרים לפני סימני פיסוק או סוגריים. [דומה לסקריפט "בדיקת רווחים" לתג]
הפעולה שהזכרתם בשימושי לוורד, הכוונה ל[מחק] "רווחים ואנטרים כפולים", זה משהו אחר לגמרי, שהולך "על בטוח" ורק מוחק רווחים כפולים, אבל לא בודק אם חסר רווח אחר נקודה, או שיש רווח מיותר לפני סוגריים. שזה דבר שהסקריפט הנזכר עושה, וגם החלק של "הגהת רווחים" בתוסף רחובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה