כללי בניית קובץ ענק, כיצד??

• הוסף לסימניות
אני אמורה להכין קובץ של תמונה בגודל 2 מטר על מטר וחצי.
ככשאלתי בבית דפוס אמרו לי להכין את הגודל המקורי במחשב ואז לבדוק אצלי בתצוגה של 100% אם רואים שהתמונה איכותית, כי כך זה יוצא בהדפסה. ומשום מה כל הזמן בגודל כזה עם רזולוציה של 300dpi אף פעם זה לא ממש איכותי בתצוגה של 100% אפילו שהתמונות שיש לי איכותיות מאד.
יש למישהו מושג מה עושים במצב כזה???? ואיך בסופו של דבר בונים את הגודל הזה במחשב?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בעקרון את צריכה להכין במחשב בגודל של 10% מהגודל הרצוי.
אף פעם זה לא יוצא מאד איכותי. כי התמונה בהגדלה אבל אם זה באיכות של 300DPI זה מספיק

• הוסף לסימניות
תעבדי על גודל אמיתי ברזולוציה של 100 DPI.

זה אומר שהקובץ שתתני לדפוס הוא שליש מהגודל האמיתי.

• הוסף לסימניות
לא צריך ב10% 600 DPI?

• הוסף לסימניות
אבל השאלה העיקרית היא: האם כשהוא ידפיס זה יצא איכותי? (אחרי שמגדילים אותו פי 10 או פי 3 )
הבנתי שהמדד המדוייק זה להכין את הקובץ בגודל המקורי, ברזולוציה טובה ואז לראות בתצוגה של 100% אם זה לא מפוקסל... אבל כאן מתחילה הבעיה, שרוב הפעמים זה יוצא מפוקסל.. :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל.ו.;464111:
אבל השאלה העיקרית היא: האם כשהוא ידפיס זה יצא איכותי? (אחרי שמגדילים אותו פי 10 או פי 3 )
הבנתי שהמדד המדוייק זה להכין את הקובץ בגודל המקורי, ברזולוציה טובה ואז לראות בתצוגה של 100% אם זה לא מפוקסל... אבל כאן מתחילה הבעיה, שרוב הפעמים זה יוצא מפוקסל.. :(

בגודל מקורי עם רזולוציה של 300 DPI המחשב שלך יזדחל מן הסתם והתמונות יראו מפוקסלות.
בעבר כשיצא לי לעבוד על קבצים גדולים עבדתי בגודל של 1:10 ברזולוציה של 560 DPI (או משהו קרוב, אני כבר לא זוכרת...)
או בגודל של 1:1 ברזולוציה של 100-150 DPI.
בית הדפוס אמור לתת לך את ההנחיות. (ההנחיות שציינת שבית הדפוס נתן לך הן קצת תמוהות)

• הוסף לסימניות
דברתי עם בית דפוס כמה פעמים. וזה מה שהוא הסביר לי. זו באמת בעיה.
שאלה: אם עובדים בגודל הרצוי ברזולוציה של 100 DPI האיכות יוצאת טובה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה