בניית קישור שפותח אפליקציית ווינדוס

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לפעמים קישור שברגע שאתה לוחץ עליו הוא פותח את ההגדרות וכו',
רציתי לשאול, אולי יש דרך לבנות קישור שיפתח את "מוסיקת groove" וכו' ?

@אלישי @יוסי מחשבים

• הוסף לסימניות
מישהו?
ראיתי פעם בניית קישור לחנות ווינדוס, זה נראה משהו בסגנון של
//: Microsoft-store בערך

• הוסף לסימניות
להגדרות יש לך קישור?
דווקא לא, אבל אם תשים לב כשאתה נכנס למשל להגדרות של כרום, יהיה לך שם כל מיני הגדרות
שזה רק פותח אפליקציות ווינדוס כרצונו

• הוסף לסימניות
וואו אתה גדול!!!!
יש מצב שאתה עושה לי רשימה של כאלה לכל האפליקציות?
אני יודה לך מאוד.
יש אפשרות לתוכנות חיצוניות שהותקנו כמו cubase וגו'?

• הוסף לסימניות
וואו אתה גדול!!!!
יש מצב שאתה עושה לי רשימה של כאלה לכל האפליקציות?
אני יודה לך מאוד.
יש אפשרות לתוכנות חיצוניות שהותקנו כמו cubase וגו'?
האמת לא עליתי על זה לבד, הצלחתי למצוא קישור.
תכתבו איזה אפליקציות אתם רוצים ואני ינסה
אני מאוד מסופק לגבי תוכנות חיצוניות

• הוסף לסימניות
מה שיותר, תודה.
אגב: אפשר להפוך אותו לקישור שיסומן בכחול ולא סתם טקסט?
תודה על כל העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה