בנים שניים בובוניים

• פותח הנושא א"ב
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
על אף שאינני צלמת, חדות היצירה פעפעה בי שעה שצלמתי את התמונות,
זו הזכות שאני רואה לעצמי בהעלותי את התמונות לפורום צילום מקצועי, על אף שלצערי אני לא...
(בחופשת לידה יש די זמן כדי להשטתות, כך בכל יום הבייבי זוכה לבוק אחר: פעם לבוש כבת, עם סרט פרחוני גדול וורוד לשערו, ופעם לצד הבובה הנ"ל). :p
את הבובה התכולה קבלה ביתי בת השלוש מסבתה כשנולד הקטן,
אבל אף אחד לא תאר לעצמו עד כמה היא קלעה למטרה, ועד כמה אברהם (התינוק) והוא הולכים להיות דומים.
אין ספור התקפי לב כמעט קרו, כשראיתי את אברהם, למשל, מוטל על השולחן של המטבח רבנן! איך הגיע לשם!! :eek:, או מושלך על הרצפה במרפסת כביסה. :eek:
בבוקר אחד החלטתי להנציח את הדמיון המדהים :)

קבצים מצורפים

• בנים שניים בובוניים1.png
    KB 478.5 · צפיות: 22
  • בנים שניים בובונים2.png
    KB 481.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
איזה קטע גם אני צילמת ככה את אחת הבנות שלי כשעוד לא הייתי צלמת... באמת ההשוואה מתבקשת

• הוסף לסימניות
מצטערת מאוד לומר לבת שלך, אבל התינוק האמתי הרבה הרבה יותר מתוק!

• הוסף לסימניות
הדמיון כזה גדול, שנראה לי הייתי גונזת את הבובה עד שאברהם יגדל עוד קצת.
אחרת זה מתכון להתקפי לב..:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1285824:
הדמיון כזה גדול, שנראה לי הייתי גונזת את הבובה עד שאברהם יגדל עוד קצת.
אחרת זה מתכון להתקפי לב..:eek:

רק על תתבלבלי ותחביאי את אברהם עד שהבובה תגדל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חחח מדהים הדמיון
תמונה שעצרה אותי, וגרמה לי להתעמק בה
והתנועות החיוניות של אברהם כ"כ בולטות ליד הבובה וממתיקות אותו :)

• הוסף לסימניות
יש לי בובה
גם כזאת ועוד צוחקת
שהיה הקטן בן כמה ימים חמותי קנתה את זה לגדול
ואני זרקתי את הבובה ככה בסלקל כמה שניות אחרי זה אני קולטת מבט
וחטפתי בהלה : (כי הם היו קצת דומים :eek:)
ועד היום בן השנה וחצי משוגע על הבובה הזו (שקנו אותה שהוא נולד)
שום בובה אחרת לא, מאכיל אותה ומחבק אותה (והוא בבבן כזה :) )

• הוסף לסימניות
בתחילה חשבתי שצילמת שתי בובות... זה לא אמיתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1286141:
יש קצת כתמי צבע, מה פשרם ?

עריכה חסרת סבלנות :)
אבל כיון שאהבתי את כתמי הצבע האלה, כי הם נתנו לתמונה אופי מרחף וקצת קסום - העדפתי להשאיר אותם.

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה ומדהימה.
ספונטני - ספונטני, אבל קולע למטרה. וה'בובה' האמיתית, הרבה יותר חיה על רקע הבובה...

• הוסף לסימניות
הצחקת אותי עם הסיפור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה