- הוסף לסימניות
1000 דולר מכל צד (4000 ש"ח) זה פרק א
עד כמה שידוע לי.
כמובן, התכוונתי 8000 מכל צד לשידוך פרק ב'.
1000 דולר מכל צד (4000 ש"ח) זה פרק א
עד כמה שידוע לי.
לא יודעת. לא זה מה שהיה.כמובן, התכוונתי 8000 מכל צד לשידוך פרק ב'.
מה שידוע לי, וגם כתבו פה כמה פעמים - הם מתעסקים גם עם המגזר הספרדי (יודעת שחברה שלי הכירה שם כמה ספרדיות)אפשר לענות לשאלתי אם הם מתעסקים הצעות לספרדים ,פרק ב?
ווואי.... איזה דיונים בעקבות מה שכתבתי ....................לא התכוננתי......שימו לב שכיום אלו 2 ארגונים נפרדים:
1. לחסידים - 'בנין שלם'.
2. לליטאים ספרדים ויש גם חסידים וזה נקרא - 'בית לשמי'.
אשמח מאד לעזור לחברתך לקבל כסף בחזרה.השדכנית הגיעה אליה דרך הארגון. זה הסכום שלקחה.
זה העובדות.
ובטוחה שמדובר בארגון יקר מאוד.
רק למה כל כך ברור לכם שמדובר בטעות?
8000 ש"ח זה סכום רגיל לשידוך פרק א'.
אל תחתמו על מה שאתם לא יודעים. אני יודעת.
ל'בית לשמי' יש.יש להם הצעות גם למגזר הספרדי?
ארגון 'בית לשמי' - הוא ארגון בפני עצמו. הוא מתעסק בעיקר ביוצאי ישיבות אשכנזים וספרדים, וכן גם במיעוט של ספרדים שאינם יוצאי ישיבות, בע''ת, ומעט חסידים שמעוניינים בהצעות מתוך המגזר הזה.עוד שאלה קטנה הם משתיכים לארגון של בנין שלם לא כ"כ הבנתי..
או שזה ארגון בפני עצמו..
לא מפמפמת!@saralulu
מוזר לי קצת למה כי אני מכיר מקרוב את בנין שלם והם עובדים עם כל המגזרים
אני אישית מכיר שני שידוכים שנעשה ע"י בנין שלם במגזר הליטאי
ולגבי עזרה ותמיכה אין שם שום הבדל בין המגזרים
קצת מוזר לי מאין הידע שלך שאת מפמפמת את זה שוב ושוב כל הזמן שבנין שלם עובד רק במגזר החסידי
טוב, אז למרות הניסוח הממש לא מכבד ופטרוני שלך... ממש גורם להרגשה גרועה...אשמח מאד לעזור לחברתך לקבל כסף בחזרה.
ואני אומרת את זה באחריות.
היא לא תשלם יותר מ-8000 ש''ח דמי שדכנות לשום שדכנית של 'בית לשמי'.
ואני לא מכירה אנשים שמתביישים כשמציעים להם כמעט שמונה אלף ש''ח בחזרה....
היא לא צריכה לפנות אלי בדווקא, היא יכולה לפנות ישירות לארגון שאותו היא מכירה, לדבריך.
אפשר לדלג עלי.
אני לא העניין.
אבל שימי לב שבדרך את מוציאה שם רע על הארגון, כאילו הוא לוקח 4000 דולר מכל צד!!!
זה כל כך הזוי שפשוט לא ברור למה את מתעקשת על זה...
את יודעת מה, נסי לפנות אליהם ולשאול!
ולסיום,
מאד נחמד להיות זה שאומר את המילה האחרונה שמשאירה את הרושם הסופי.
אני לא מתכוונת להמשיך את הדיון הזה הלאה, נראה לי שמיצינו.
את יכולה להוסיף כמובן מה שתרצי.
אבל המידע שהעלית בוודאי גורם להרחקת אנשים שצריכים את העזרה וכעת עלולים להימנע ממנה בגללך וחבל...
זה כמובן לא סותר את זה שכל אחד יכול להחליט אם 8000 ש''ח זה סכום שמתאים או לא.
אבל ברור שכל תנאי התשלום מגיעים לפונים אל הארגון מיד עם פנייתם.
אין 'חתול בשק' וכל מי שהמשיך את התהליך - היה מודע מראש למחיר הכספי.
אני חייבת לציין שכדי לרשום את תגובתי, נעזרתי בשכנתי השדכנית.
בלעדיה - לא הייתי יכולה לגלות כזאת התמצאות.
אז בבקשה,
אני משאירה לך את המקום לאמר את המילה האחרונה.
מילה מתנצלת, שמשאירה טעם טוב ורוח טובה, מבלי להזיק לאנשים שכ''כ זקוקים לארגון הזה.
וכן, אין לארגון 'בית לשמי' שום טובת הנאה מכך שפונים אליהם!
זה כמו לאמר שלארגון 'עזר מציון' או 'יד שרה' יש טובת הנאה כשפונים אליהם...
אנשים טובים שעושים רק טוב ואם יש מקום לתיקון - אז יש לכך במה מתאימה יותר מאשר במת הפרהסיה.
היי ברוכה!
הם רחוקים מאוד מלהציע על בסיס הכרות אישיתהם מציעים על בסיס הכרות אישית!
ואם לא הציעו זה בגלל שלא מצאו מישהי שמתאימה לך!
מה שמומלץ לעשות זה להזכיר את קיומך, הם תמיד עונים למייל בנעימות, ועושים כמיטב יכולתם לסייע ולעזור, והכל בהתנדבות!
כתובת המייל:
w035083253אין לכתוב כתובת מייל
את ה# תחליפו ב@.
ולמי שקורא את ההתכתבות, חשוב שתדעו שארגון השידוכים 'בית לשמי' מיועד לזיווג שני, ולרווקים ורווקות מתבגרים.
שווה לנסות! אני ממליצה מאד!
בשורות טובות ורק בשמחות!
זה לא האחראי של בית לשמי?ארגון מדהים
שדכניות מאוד מסורות ומקצועיות
נותנים הרבה ליווי והכוונה
נעזר בהם הרבה מאוד
נפגשתי דרכם מספר פעמים
נראה לי שמתעסקים עם כלל המגזרים
אך הם חזקים מאוד במגזר החסידי
המספר של האחראי 0527111909
זה האחראי של ארגון בנין שלםזה לא האחראי של בית לשמי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי, מידות טובות, אביב טולדאנו - צלמת ועוד 3 משתמשים6 //