כללי בנין? שער? והוא סגור? מצוין!- אני מחפשת---

• הוסף לסימניות
מחפשת בנרות תמונה של בנין (או בית דו קומתי) עם שער סגור.

אולי יש למישהו , משהו?

אשמח מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
בבקשה...
מקווה שעזרתי.

קבצים מצורפים

• th (2).jpg
    KB 5.1 · צפיות: 13
  • th (1).jpg
    KB 4.2 · צפיות: 16
  • th.jpg
    KB 4.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה התמונה האמצעית נראית לי מתאימה יש לך אותו בגודל גדול?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
עוד לא מצאתי בית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1489319:
תודה התמונה האמצעית נראית לי מתאימה יש לך אותו בגודל גדול?
בעיקרון זה מה''גוגל''....
אבל אם תרצי תוכלי לתת לי מייל ואשלח לך אותו דרך המייל אולי שם
הגודל יהיה יותר גדול.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1489466:
בעיקרון זה מה''גוגל''....
אבל אם תרצי תוכלי לתת לי מייל ואשלח לך אותו דרך המייל אולי שם
הגודל יהיה יותר גדול.
בהצלחה!

המון תודה על רצון ועל המאמץ!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מקוה שיעזור

קבצים מצורפים

• טירה (1).JPG
    KB 58.2 · צפיות: 17
  • טירה (2).JPG
    KB 89.7 · צפיות: 16
  • טירה (3).JPG
    KB 54.3 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה