מאוד תלוי בהיקף העבודה.כמובן שבתוכנית לקחת מפקח בניה.
אני בונה כל הזמן - זה תחום העבודה שלי.נשמח לקבל מידע על קבלן אם בניתם לאחרונה...
יופי, אז נשמח לקבל מידע מניסיונכם הרב..אני בונה כל הזמן - זה תחום העבודה שלי.
מכיר כמעט כל קבלן בביתר...
לקחנו את שימי שוורצמןהאם אתם ממליצים עליו?
נשמח לכל מידע..
אני רוצה לברר אצלך אישי על קבלן מביתר, אשמח למייל שלךכותבת לך באישי..
הבתנסיתי עם הרבה קבלנים פה בביתר,
יש 2/3 שהייתי חוזרת אליהם
ממליצה לך ללכת ולדבר עם אנשים שבנו פנים לפנים
וממש לחפור עם שאלות
ההמלצה באה אחרי שנפלתי קשות עם קבלן שהומלץ פה בפורום, וגם דיברתי בטל' עם לקוחות שהוא נתן לי מס' שלהם
כתבתי לך אתמול בלילה הודעה אישית@א שיינפלד את יכולה לרשום את המייל שלך?
אשמח שתכתוב לי על כמה קבלנים טובים אמינים וזולים b0527679152#יש הרבה קבלנים טובים - בלי יהודי שיפקח לטובתכם, חבל על ההשקעה. תמיד יעשו לכם קומבינות.
אני ישמח לקבל שמות של קבלנים מומלצים בביתר,כותבת לך באישי..
הבתנסיתי עם הרבה קבלנים פה בביתר,
יש 2/3 שהייתי חוזרת אליהם
ממליצה לך ללכת ולדבר עם אנשים שבנו פנים לפנים
וממש לחפור עם שאלות
ההמלצה באה אחרי שנפלתי קשות עם קבלן שהומלץ פה בפורום, וגם דיברתי בטל' עם לקוחות שהוא נתן לי מס' שלהם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים