הבנאדם המוצלח
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הרכבת מגיעה עד כיכר דניה משם אפשר להתקדם ברגל בערך 10-5 דק' הליכה לגשר המיתריםהר הרצל בין וגן וה איזור ולהתקדם ברכבת קלה.אפשר גם הפוך גבעת התחמושת וכנל.
הרכבת מגיעה עד כיכר דניה משם אפשר להתקדם ברגל בערך 10-5 דק' הליכה לגשר המיתריםהר הרצל בין וגן וה איזור ולהתקדם ברכבת קלה.אפשר גם הפוך גבעת התחמושת וכנל.
מישהו יכול להעלות סרטון של זה? או קישור למקום אחר באתר. אני ראיתי את זה כאן באתר אבל א מוצאת איפה
מישהו יכול להעלות סרטון של זה? או קישור למקום אחר באתר. אני ראיתי את זה כאן באתר אבל א מוצאת איפה
אנשים לא לקחו סיכון לנסוע עד תל אביב כדי להתקע שם בסוף.בעלי על הרכבת של 13:07
חצי רכבת ריקה!
וזה שיש מאות אלפי תקועים בפפקקים בכבישים במובילים לירושליםירושלים כעת נושמת משהו אחר, ברחובות יש תחושה עצומה של מאורע היסטורי ומיוחד, תחושת אחדות וציפייה, מי שלא שם לא יבין זאת.
מאורע שמעולם לא היה
תמיד זה ככה באירועים גדוליםוזה שיש מאות אלפי תקועים בפפקקים בכבישים במובילים לירושלים
כביש 1 פתוח. אני צופה עליו.וזה שיש מאות אלפי תקועים בפפקקים בכבישים במובילים לירושלים
יש למישהו מידע?מישהו יודע מתי יש רכבות חזור ?
יש תגבור ורכבות ענקיותיש למישהו מידע?
אני יודעת שכבר לפני חצי שעה היו רכבות (אולי גם קודם).יש למישהו מידע?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים