- הוסף לסימניות
לא נראה לי בקרוב... כרגע כל האוטובוסים שחנו על כביש 1, רק יוצאים ממנו, וכולם על הנתיב לכיוון ירושליםיש למישהו מידע על תחבורה לכיוון ירושלים?
לא נראה לי בקרוב... כרגע כל האוטובוסים שחנו על כביש 1, רק יוצאים ממנו, וכולם על הנתיב לכיוון ירושליםיש למישהו מידע על תחבורה לכיוון ירושלים?
ואות גבורה לציבור שלנו!!אות קלון למשטרה ולמשרד התחבורה. אלפי חרדים צועדים רגלית ל”עצרת המיליון". (ויסברג)
צפה בקובץ המצורף 2090936
יש רכבות על מתכונת מתמלא ויוצאמה המצב בתחנת נבון יש רכבות מתוגברות?
בעלי כבר הגיע למודיעין דרך הרכבות (לא היה ישיר, אלא לנתבג ומשם למודיעין)ענתה לי פקידה ב"רכבת ישראל" שעדיין אין רכבות
אם מישהו יודע בברור שתחנת רכבת יצחק נבון נפתחה ויש רכבות למודיעין, נשמח לשמוע.
יש רכבות בוודאות.ענתה לי פקידה ב"רכבת ישראל" שעדיין אין רכבות
רכבת ראשונה מי-ם יצאה ב-17:07אני יודעת שכבר לפני חצי שעה היו רכבות (אולי גם קודם).
כשאני דיברתי איתם אמרו לי שהם גם לא יודעים וצריך לבדוק בתחנהתודה. שמעתי שיש רכבות
מענין שרק ב"רכבת ישראל" עדיין לא שמעו על זה.
אני יצאתי כבר בשעה 5 ברכבת מיצחק נבוןענתה לי פקידה ב"רכבת ישראל" שעדיין אין רכבות
אני מזמן בבית שמש, נסעתי עם קו 626 מהתחנה ליד שערי צדקאיפה יש אוטבוסים לבית שמש
כ45 דקותכמה זמן לוקחת הדרך מיצחק נבון עד ת"א סובידור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים