בנית אתר בהתחשב בסינון אתרים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות אתר שיהא כמה שיותר מותאם לכל החיסמות הקיימות היום.
האם למשהו יש מדריך מה לעשות ומה לא לעשות או מה כשאי לעשות בשביל לא להתקל בהרבה כאלה שהאתרים נחסמים להם לא על תוכן בעיתי אלא מטעמי זהירות וכו' שאפשר להמנע מזה?
והאם יש גוף שדואג לפתוח אתרים לכל החסימות וכו' ככה שאני מביא לו כתבת אתר שלי והוא מתקשר לכולם ואומר לי שזה נפתח בזה ובזה אבל בזה לא כי.. וכו' ואם אין כזה בבקשה שמשהו ירים את הכפפה ויעשה את זה והוא יוכל לעשות מזה הרבה כסף.
בקיצור אשמח לראות ושלמוע מבעלי נסיון בעינן הזה שלא ייוצר מצב שאתר עלה לאוויר ואני מפרשם שהוא באוויר אבל הוא פתוח ברימון אבל לא בנתיב או משהו כזה

• הוסף לסימניות
1. כל אתר, גם הנקי ביותר אמור להיות מדווח בתחילה לוועדות הסינון השונות, כדי שיעברו עליו ויאשרו לפתיחה.
בד"כ כשכותבים כאן "חסום בנטפרי", "פתוח בנתיב", ודברים מהסוג הזה, לרוב מדובר באתרים שלאחרונה עלו לאויר ועדין לא נפתחו.

2. מה סוג האתר שאותו את מתכוונת לבנות?
במקרה והוא כולל תוכן בעייתי, כגון נושאים צנועים, תמונות נשים, בגדי נשים וכו', יתכן ויהיה הבדל בין החסימות השונות,
אבל אם מדובר בנושאים טכניים, נדל"ן, עיצוב, מן הסתם זה יעבור בחסימות השונות.

• הוסף לסימניות
אם האכסון לא פרטי, ז"א ע"י בלוגאר/וויקס/.. אז זה יצור בעיה אצל חלק מן החסימות.
למשל האתר שלי (על בלוגאר) לא נפתח לכולם עם תמונות, אני לא יודעת בודאות ולא רוצה סתם לכתוב באילו חסימות.

בנטפרי האתרים יפתחו תמיד כי הסינון הוא ספציפי (כמובן אם התוכן ראוי).
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
לא אתר בעיתי - סתם כזה - שפשוט לא יהיה חסם מהחסימות.
אז אני מבין S3 ואמזון לא בא בחשבון ? זה יכול ליצור בעיה עם אכסון? איך כל האתירם בגדולים מסתדרים עם זה הרי לא הכל יכול להיות מטמע באתר בפרט אם יש בו הרבה סרטוננם. ותודה לכל העונים זה ממש ממש ממש חשוב

• הוסף לסימניות
מה הצד שתהיה בעיה עם הפתיחה? בגלל שיש בו הרבה סרטונים?

• הוסף לסימניות
כן. סרטונים, ותמונות וקריאות לשרת - כל הדברים הטובים... לא יודע - מה בדיוק המגבלות אפה אני יכול לאכסן את הכל בשלום? והאם יש כזה שרות שפותח או אומר מדוע זה לא נפתח וכו'' - איזה גוף כלשהוא?

• הוסף לסימניות
באמת רעיון לפתוח כזה דבר.
בזמנו שמעתי שאם מאכסנים הכל על שרת פרטי מאובטח (לא כמו יוטיוב), זה יכול להיות יותר בקלות.

ולמה באמת לא תפנה ל-3 הסינונים העיקריים ותשאל?

• הוסף לסימניות
אין לי כח להתעסק עם זה. גם ככה כל היום אני עושה WEB לאחרים ועכשיו חשקה נפשי לעשות לביתי.
אני מכיר הרוקו ואמזון וריאקט, וזה יותר קל לי לעשות בקלות באלו.
ואם זה היה רק טלפון אחד ודי דיינו, אבל זה ממש כאב ראש. ואני מניח שמי שמבין בזה באמת יכול להגיד לי משהו כמו: "תקצר את השמות של כל התמונות שלך, או תתם להם שמות משמעותיים ככה יהיה יותר קל לרובוט להבין שמדובר ב... ולא ב... כי המילה הזו קצת מטעה וכו'"

אני קורא לאנשים שיש להם זמן וידע בנושא להקים חברה או גוף, שנותנים לו כתובת של אתר והוא בודק את זה בכל החסימות, בכל הרמות של החסימה ומיעץ מה לעשות כדי שזה יהיה פתוח, לכמה שיותר רמות. ולא לשכוח להביא לי אחוזים ושיהא זול לפחות בהתחלה.

• הוסף לסימניות
האמת?
מתאים לי הרעיון....

• הוסף לסימניות
בעז"ה שיהא בהצלחה. אני מניח שצריך להחזיק מנוי אצל כל אחד מאלו, ושיהא חבר טוב ברימון או משהו. זה אמור לכסות את הכל. בבקשה תעדכני וכמה שיותר מהר ושה' ישלח ברכה במעשה ידיך אלו ואחרים לתועלת הציבור. %

• הוסף לסימניות
בגדול הדרך החלקה לפתוח בהכל זה לדאוג שהתוכן יהיה מתאים באמת לסינונים, (כמו שפירטו לא נושאים בעייתים ולא תמונות נשים), ואז לשים את התמונות והוידיאו על אותו דומיין של האתר, במידה ולא אפשרי אז חובה שיהיה להם דומיין פרטי ולא משוה כמו יוטיוב, נראה לי שבוימאו זה אפשרי לקבל תת דומיין, אחרי שיש תת דומיין אז אפשרי לנסות לבקש פתיחה בכל הסינונים, אבל זה יהיה הרבה יותר קשה מאשר אם זה הכל על אותו דומיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה