בני ברקיות, ננעלתי!

• הוסף לסימניות
הפעם בלי מילים מליציות, שמעו נא:

לבן שלי יש סטודיו לחלאקה כמה ימים אחרי סוכות. קניתי בגד מהמם ב'בנים', דא עקא שאיני מוצאת לו נעל מתאימה. אל תנסו להציע לי פשרות- כי ננעלתי על ההופעה המושלמת שיצרתי לו בדמיוני...

מדובר בגווני חום-בננה בשילוב לבן. חרשתי כבר 5 חנויות ברחבי בני ברק, אך מכיון שההיכרות שלי עם העיר מוגבלת - דרוש לי מידע לגבי חנויות נוספות ומחיריהן.

1. גיל, גיל עודפים- לא מצאתי.
2. מרתף הנעל- כנ"ל.
3. נייק מדמשק אליעזר- דוקא מצאתי, אך לא היה במידה.
4. נעלי מיטל, נאדה
5. פאפיה- כלום.

מה טווח המחירים בפמלי-שוז?
מכירות אולי עוד חנויות? זה אחה"צ האחרון (בל"נ!) שאני מקדישה לנושא. מרגישה כבר ילדותית.

אודה למסייעות!

• הוסף לסימניות
נסי בפנדה - רח' יהודה הלוי

• הוסף לסימניות
בבנים אין נעל מתאימה?
ואולי בנקסטקידס (רח' ירושלים)

• הוסף לסימניות
מנסיון, פמילי שוז- נעליים עם בית מאחוריהם..
גם אם קורה משהו תמיד יש לאן לחזור

• הוסף לסימניות
המחירים בפמילי בסביבות 200
כמו בשאר החנויות
ובנים פרסמו לפני כמה זמן שיש להם נעליים תואמות לבגדים

• הוסף לסימניות
שוזים
דובק מאחורי קידי שיק

• הוסף לסימניות
לא בני ברקית, אבל גם לי היה סיפור ש"ננעלתי" על צבע מסוים, קניתי נעל שאני אוהבת, הלכתי איתה לחנות חומרי יצירה יחד עם הבגד בצבע הרצוי ופשוט קניתי צבע שמתאים לנעל ולבגד וצבעתי, יצא מהמם, אף אחד לא הרגיש!

אגב ב"פמילי שוז" בי-ם דווקא יש נעליים מדהימות.

• הוסף לסימניות
לגבי בנים
גם אם יש להם נעל מתאימה, אם את רוצה שתשמש אותך-
אלו נעליים ממש לא מוצלחות , התקלפו לי מייד בפעם הראשונה,
וחוץ מזה נורא קשה לנעול אותן

• הוסף לסימניות
לפמילי שוז יש מבחר גדול בהרבה צבעים
לא הייתי ממש לאחרונה, אלא לפני מס' חודשים
הגיוני מאד שתמצאי

• הוסף לסימניות
פמילי שוז ושוזים חנויות מעולות במחירים סבירים ביחס לאיכות.

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על פנדה- ר' עקיבא פינת יהודה הלוי
פמילי שוז- אהרונוביץ' באזור רימונים
בדרך כלל יש להם דגמים יפים ומיוחדים והמחירים סביב ה200

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1394303:
המחירים בפמילי בסביבות 200
כמו בשאר החנויות
ובנים פרסמו לפני כמה זמן שיש להם נעליים תואמות לבגדים

יש להם מידות גדולות יותר מ-25

• הוסף לסימניות
תקחי איזה צבע שבא לך, ותבקשי מהצלמת לצבוע בפוטושופ:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1394348:

אוי ואבוי...:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1394307:
לא בני ברקית, אבל גם לי היה סיפור ש"ננעלתי" על צבע מסוים, קניתי נעל שאני אוהבת, הלכתי איתה לחנות חומרי יצירה יחד עם הבגד בצבע הרצוי ופשוט קניתי צבע שמתאים לנעל ולבגד וצבעתי...
חשבתי שרק אמא שלי עושה דברים כאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1394348:

נו נו נו!

• הוסף לסימניות
הרבה צובעים.
שמעתי על סמינר גדול שרכש לכל בנות המחולות נעליים ב-30 ש"ח. וריססו אותם לפי צבעי התלבושת. היה הופעה מרשימה ביותר.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איזה צבע את מחפשת? ראיתי היום מוקסיניים מאלפים ב"סקופ" ברח' ביאליק - אם את צריכה לבן יש שם
ראיתי מוקסין צבע מוקה בחנות אחרת - תגידי רק קודם איזה צבע את צריכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה