שהם רק בקושי התחילורק אני לא הבנתי?
נבנים?
אז מה הבעיה?
זה חדש שהתחיל הבנייה.אה
הכוונה שזה בבנייה כבר הרבה זמן?
סורי לא בני ברקית...
איפה???תמיד היה שם שירותים, והשתמשו בזה כל מיני עובדי אגף התברואה
(יש ליד התחנות למעלה ארובה שתמיד יוצא ממנה ריח רע)
יש "מקומית" באזור, לא זוכרת איזה רחוב, שמספק כל זה (גם אני מגיעה מחוץ לעיר) אבל בכלל לא זול...זה שירותים או חדרי נוחות?
אני מזה אשמח אם יהיה שם סוגשל חדר נוחות עם ספה, מזגן, מראה
לפעמים יוצא לי להגיע לבניברק למשך שעות ארוכות והייתי שמחה לעשושת הפסקה קטנה להיכנס לאנשהו לנוח, או לאכול בקטנה, להניק את הבייבי או סתם לשחרר את העצמות.. ואז להמשיך הלאה בשופינג..
יוזמה מצויינת
יש כז שירות: מקומית- ברח מהרשל צמוד לר' עקיבא.זה שירותים או חדרי נוחות?
אני מזה אשמח אם יהיה שם סוגשל חדר נוחות עם ספה, מזגן, מראה
לפעמים יוצא לי להגיע לבניברק למשך שעות ארוכות והייתי שמחה לעשושת הפסקה קטנה להיכנס לאנשהו לנוח, או לאכול בקטנה, להניק את הבייבי או סתם לשחרר את העצמות.. ואז להמשיך הלאה בשופינג..
יוזמה מצויינת
וואוו איך לא שמעתי מזה?יש כז שירות: מקומית- ברח מהרשל צמוד לר' עקיבא.
כל מה שאת כותבת. מקום מהמם ונקי
לא זוכרת, אבל יש שם כרטיסייה והמחיר כולל אוכל (לבחירה מהמלאי שלהם). אולי איזה 20-30 ש"ח לביקור. מקווה שמישהי אחרת מעודכנת.וואוו איך לא שמעתי מזה?
מה המחיר שם?
לא יודעת מחיר.וואוו איך לא שמעתי מזה?
מה המחיר שם?
אז למה זה כן מיועדיש "מקומית" באזור, לא זוכרת איזה רחוב, שמספק כל זה (גם אני מגיעה מחוץ לעיר) אבל בכלל לא זול...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: גלידה בגביע ו-בת של הקב"ה!!!2 //