דרוש מידע בני ברקים? מה השם של הרחוב שלכם?

התחשק לי מיד לומר שיש בה הכל אבל אין בה כלום, אבל זה ממש לא נכון, אז אני לא אומרת.
זה נחמד מאד שאתם נהנים בה, לי עדיין קשה.
למרות שאנחנו במרחק של חצי שעת נסיעה מבני ברק, האוטובוס אף פעם לא יסע פחות משעה וחצי וקבוע יתקע בגבעת שמואל.
טוב, לא נתחיל לפרט פה את כל הסיבות שבגינן אני לא מתחברת לעיר הזאת, אבל מספיק שאומר שכל פעם שאני חוזרת משם אני מודה להקב''ה שאני לא גרה שם.
ונא לא לקטול אותי, כי ההבדל בינינו שאתם מתלוננים וממשיכים לגור שם ואני מתלוננת ואף פעם לא רציתי לגור שם.
שאני הייתי שם קיללתי כמעט על כל דבר...
היום אני מתגעגע...
אולי זה סתם מקום שמעביר חוויה .. וככל שהיא יותר משמעותית אפי' שהיא קשה;)
תמיד יהיו לנו זיכרונות מהחוויה בהקשר של העבר !

שאני הייתי שם קיללתי כמעט על כל דבר...
היום אני מתגעגע...
אולי זה סתם מקום שמעביר חוויה .. וככל שהיא יותר משמעותית אפי' שהיא קשה;)
תמיד יהיו לנו זיכרונות מהחוויה בהקשר של העבר !
תמיד נתגעגע לעבר ולזכרונות, לא נראה לי הוכחה.
בכל מקרה, סטינו לגמרי מהנושא.
ומה שבטוח, שבפעם הבאה שאגיע לבני ברק אחרי שינויי השמות - בטוח שכבר אהיה ממש תיירת ולא אדע איפה אני נמצאת.
אבל אולי בזכות השינויים האוטובוס יסע יותר מהר ובבני ברק יהיו פחות פקקים...

ונא לא לקטול אותי, כי ההבדל בינינו שאתם מתלוננים וממשיכים לגור שם ואני מתלוננת ואף פעם לא רציתי לגור שם.
ההבדל בינינו שאנחנו גרים בה ורואים ןומרגישים על בשרינו את המעלות והחסרונות
ואת גרה ליד ורואה בעיקר חסרונות בכל ביקור
אורח לרגע רואה "רק" פגע

1680208082315.png

כמה שמות לרחוב אחד?

תמיד נתגעגע לעבר ולזכרונות, לא נראה לי הוכחה.
מספיק שכמעט כל מי שגר שם לא מוכן להחליף מקום בשום אופן.
אחרי כל הקיטורים והחסרונות שבאמת יש.
זה כבר אומר הכל.
אין על האווירה של העיר הזאת. ברוחניות ובגשמיות.
[בדגש על האווירה ולא על האויר.]

לחובבי העיר,

שיר מאת: מרטין דייוידסון

על העיר בני ברק.

ומה שבטוח, שבפעם הבאה שאגיע לבני ברק אחרי שינויי השמות - בטוח שכבר אהיה ממש תיירת ולא אדע איפה אני נמצאת.
אחרי החלפת השמות
מארגני הסיורים
יכולו להוסיף הרבה נופך
לקהל שומעיהם.

וכן לפתוח ליין חדש לוותיקי העיר:
סיור היכרות
עם השמות החדשים..

אפרופו,
פעם היו קובעים נקודת התחלה ב'גן ורשא'
עד שראו שאנשים מסתבכים
בלחפש היכן נמצא הגן?..

אז עברו לישיבת פוניבז'
עד שנהיה 2

אז עברו לויז'ניץ
עד שגם שם נהיה 2

וכן הלאה..

אפי' רח' 'השניים'
יש לנו עוד מעט 2..

הם יחשבו שזה הייתה שם של עיירה אחת קטנה ברומניה...
האמת שאני גם לא יודעת על שם מי/מה נקרא הרחוב הזה.
מספיק שכמעט כל מי שגר שם לא מוכן להחליף מקום בשום אופן.
אחרי כל הקיטורים והחסרונות שבאמת יש.
זה כבר אומר הכל.
אין על האווירה של העיר הזאת. ברוחניות ובגשמיות.
[בדגש על האווירה ולא על האויר.]
לא מסכימה איתך.
אומנם יש הרבה אווירה אבל אי אפשר להגיד שאין כמו האווירה של בני ברק כי ירושלים עולה עליה פי מליון.
ואת זה לא רק אני אמרתי.

טוב זה נהיה אשכול קיטורים על בני ברק.
אומרים שהקב"ה שם מזגן בירושלים ואת המנוע שלו בבני ברק.
ופעם אמר ר' יעקב גלינסקי שבגהינם כ"כ חם, אפילו יותר מלדרמן בליל שבת קיץ. (עם הלוקסים של הגז שהיו (או עדיין קיימים) שם).

ברצינות מגיעים לשם אוטובוסים של חילונים בליל שישי לאכול צולנט ולהרגיש את האוירה...אפי' שאין שם אויר
ברור...
יש קבוצות גדולות של אנשים שמגיעים לראות את העיר בדרך כלל בימי חמישי...
זה אחד הדברים המצחיקים ...
המדריך ברצינות תהומית מסביר להם על תושבי העיר והמנטליות שלהם,
בפעמים שעברתי שם בדיוק כשהם היו, הצלחתי להתחבר להרגשה של הקוף בגן החיות שהמדריך עוצר ליד הכלוב שלו ומסביר על אורח חייו .

התחשק לי מיד לומר שיש בה הכל אבל אין בה כלום, אבל זה ממש לא נכון, אז אני לא אומרת.
זה נחמד מאד שאתם נהנים בה, לי עדיין קשה.
למרות שאנחנו במרחק של חצי שעת נסיעה מבני ברק, האוטובוס אף פעם לא יסע פחות משעה וחצי וקבוע יתקע בגבעת שמואל.
טוב, לא נתחיל לפרט פה את כל הסיבות שבגינן אני לא מתחברת לעיר הזאת, אבל מספיק שאומר שכל פעם שאני חוזרת משם אני מודה להקב''ה שאני לא גרה שם.
לא יודעת למה תמיד אנשים שגרו בבני ברק ועזבו מוציאים כל כך הרבה אמוציות כשהם מדברים על העיר...
על מה הלהט?
זאת עיר ייחודית לטוב ולמוטב , לא מתחברים?
סעו לשלום ...
אבל למה להיסחף?

לא יודעת למה תמיד אנשים שגרו בבני ברק ועזבו מוציאים כל כך הרבה אמוציות כשהם מדברים על העיר...
על מה הלהט?
סעו לשלום ...
אבל למה להיסחף?
בגדול זה עיר של אמוציות ...
איך משהו הגדיר אותה
זה עיר שהכל חם ומהר כנ"ל לבני אדם....;)

על מה הלהט?
סעו לשלום ...
אבל למה להיסחף?
אני לא מצליחה להבין מה חטאה הגדול של העיר הזו שזה בעיקר השמו''ס שלה.
לכל עיר יש את החסרון הגדול שלה,
אבל אף פעם לא שמעתי שמדברים על זה בצורה שמדברים על בני ברק.
ות'אמת,
נכון יש חסרונות ואולי באמת יש בה משהו שמצריך מעט סבלנות כדי להתרגל,
אבל הלוואי שאזכה לגור בעיר הזו ותיהיה לי דירה משלי שם
יש בה חוויה מסוג אחר.
ואני לא חושבת שמקומות כמו יוספטל בפ''ת או עזרת תורה בירושלים טובים יותר, לדעתי הם הרבה יותר גרועים...
ובעז''ה לא מאחלת לעצמי בחיים לגור שם ולא בעוד הרבה מקומות אחרים.
רק מה הם לא שייכים לבני ברק.
ירושלים עיר מהממת ואני בהחלט אוהבת ונהנת להגיע לשם, אבל לא כדי לגור, כדי לבוא לטייל לקנות ולחזור.
במקומות הרגועים שלה הכל רחוק ומצריך הרבה מאמץ, ובשביל להיות קרוב צריך לחיות בתחנה המרכזית-תודה רבה.

בגדול זה עיר של אמוציות ...
איך משהו הגדיר אותה
זה עיר שהכל חם ומהר כנ"ל לבני אדם....;)
ממש ככה !
חם זה ברור..
מהר לא ברור למה ,
אבל תמיד בעיר הזאת נראה שכולם רצים ...
כל הזמן רצים ...
מי שבא מבחוץ עוד יכול לחשוב שיש משהו שכולם רצים אליו והוא היחיד שמפספס

מהר לא ברור למה ,
נו ענית אנשים רצים והכל בתנועתיות כנ"ל הגשם שם יורד במהירות מטורפת ומפסיק...כאילו יורד מה שצריך אבל מהרררר
מה שבירושלים זה יכול לרדת בנחת שעות....

אני כבר מזמן אמרתי שצריך להוריד את כל בני ברק ולבנות אותה מחדש. :sneaky:
איזה בלגן ברחובות, הפקקים, כל התכנון שלא היה לפני הבנייה... o_O
קראתי איפה שהו (מזמן כבר שכחתי איפה) שבני ברק נועדה שבשיאה היא תכלול 10000 תושבים אז היום שיש כמעט פי 23 ברור שהעיר לא בנויה נכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....