מידע שימושי בני ברקים? מחפשת בנרותתת

• הוסף לסימניות
מישהו בשם הרב ישראל אפשטיין
גר בבני ברק
בזמנו הוא ובנו היו אחראים על קבלת קהל בבית הגר"ח קנייבסקי בימי שישי
אני לא יודעת מה היום
לא הנהג של הרב ולא חתנו, כמובן
בכל אופן, צריכה אותו דחוף דחוף דחוף לצורך אישי, בלי קשר לבית הרב ולא מצליחה להשיגו בשום אופן
אל תציעו לי פרטים של משב"קים אחרים כי זה לא מה שאני צריכה.....
יש מצב שאתם מכירים?
מספר טלפון, כתובת מגורים, כולל, משהו
כל מה שיאפשר לנו להגיע אליו או לבנו טלפונית או אפילו פיזית
רק כמובן אל תכתבו כאן שום פרטים אישיים שלו
תשלחו לי למייל colmila365 בגימייל
מיליון תודות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אף אחד?
חשבתי שבבני ברק כולם מכירים את כולם...........

• הוסף לסימניות
אין פה בני ברקים????
בבקשה
זה דחוףףףףףףףף

• הוסף לסימניות
טלפון של הרב שעיה אפשטיין, יעזור? אולי הוא יוכל לתת פרטים.

• הוסף לסימניות
אין אף אחד בשם ישראל אפשטיין שהיה אחראי על קבלת קהל בביתו של הגר"ח מעולם!!!
בטוח?
כי בעלי בטוח בזה לגמרי
אולי זה היה משהו לא רשמי
לא יודעת
כן בטוחה שהוא עזר לנו מדי פעם עם העברת שמות לברכה לגר"ח קנייבסקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה