מידע שימושי בני ברקים? מחפשת בנרותתת

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי הם עונים בשם הרב את מה שהא רגיל לענות על שאלה כעין זו.
[לא יתכן שכל הבוקר מטרידים את הרב בעשרות/מאות/אלפי שאלות שזורמות כל הזמן].
ממש לא נכון
אני הטרדתי אותו בשאלה ספציפית מאוד ולא כללית בכלל כמה פעמים במהלך אותו הבוקר
בכל פעם אמר שנתקשר שוב בעוד עשר דקות ואז ענה את התשובה המדויקת בשם הרב
ואגב, דברי הרב התקיימו אחד לאחד כבר למוחרת באופן מעורר השתאות

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון
אני הטרדתי אותו בשאלה ספציפית מאוד ולא כללית בכלל כמה פעמים במהלך אותו הבוקר
בכל פעם אמר שנתקשר שוב בעוד עשר דקות ואז ענה את התשובה המדויקת בשם הרב
ואגב, דברי הרב התקיימו אחד לאחד כבר למוחרת באופן מעורר השתאות
השאלה מה השאלה.
(יש הבדל אם שואלים האם לעשות ניתוח, לבין בחור בין 22 שמסתפק אם להתחיל שידוכים...)

• הוסף לסימניות
אני יודע בודאות שיש אברך בן 36 בערך בשם אפשטין למד בבחרותו באורחות תורה ששנים הי'ה [ואולי עדיין ?] אחראי בימי שישי הוא גר ברחוב סעדי'ה גאון ויש לי את הנייד שלו

• הוסף לסימניות
יש לר' חיים שליט"א גם חתן בשם אפשטיין מ"תורה בתפארתה" אולי הכוונה אליו?

• הוסף לסימניות
אני יודע בודאות שיש אברך בן 36 בערך בשם אפשטין למד בבחרותו באורחות תורה ששנים הי'ה [ואולי עדיין ?] אחראי בימי שישי הוא גר ברחוב סעדי'ה גאון ויש לי את הנייד שלו

אפשר לשלוח לי את המספר למייל?
colmila365 בגימייל
תודה!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה