דרוש מידע בני ברקית או באזור המרכז? יש לך ילדה בגן עירייה?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כמה ימים הבת שלך למדה בשבוע האחרון
ובין איזה שעות?

המידע ממש יעזור לי
תודה!

• הוסף לסימניות
מאד תלוי בגנים,
יש גנים שלמדו כל השבוע כל הימים כל השעות
ויש גנים לפי רוטציה,
הכל תלוי במיגון של הגן.

בגן של הנכדה שלנו - ההורים תיקנו את הממ''ד, והעירייה סייעה בידם,
והגן פעיל כל ימות השבוע.

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר 3 ימים (רוטציה)
7:30-15:45
החל מהשבוע לומדים רגיל כל השבוע (הגן המתארח מצא מקום אחר)

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר למדו 4 ימים (בהתחלה רוטציה ובסוף מצאו סידור)
בשעות הרגילות בין 7.30 ל1.30 וצהרון למי שרשמה.
(והיומיים הבודדים שהיתה בבית נהיה לי קרניים של אייל)

• הוסף לסימניות
יש גנים בבני ברק שמצאו איזה מקלט או מקום צמוד למקלט והעירייה הכשירה אותו ללימודים לתשומת לב ההורים שעדיין אין לגן שלהם לימודים כל השבוע.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין איך אני גורמת למנהלת של גני עמותה
למצוא דרך להפעיל את הגנים שבוע שלם + צהרון
כרגע הגנים עובדים 8:20 עד 1:15 :(
בלי ימי שישי
נשמע שרוב הגנים בעיר חזרו לפעול כולל צהרון

• הוסף לסימניות
יש מיגון מלא בגן למדו כרגיל
במעון לעומת זאת רוטציה, מסיימים ב1 רוב הילדים, כל קבוצה נשארת יומיים לישון עד 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה