- הוסף לסימניות
כנראה הכוונה לקמפיין עליהם???
שנים שאני רואה עכברים בכל חור בעיר
כנראה הכוונה לקמפיין עליהם???
שנים שאני רואה עכברים בכל חור בעיר
ואז כל הסיורים של החילונים שמגיעים לבני בררק בליל שישיאולי יותר קל לייבא חתולים לעיר,
החתולים אצלכם כבר שבעים מעכברים-כך לפי הסרטונים
בערים אחרות החתולים זוכים לזה רק בראש חודש.
זה מלפני שנה בדיוקזה התמלול של ההסרטה שכתבתי עלי האתמול..
הזוי הזוי הזוי,,
אני עובדת בתלאביב בקו הרכבת ובערך כל יומיים נכנס לנו אחד כזה.... (כן כן זה לא בכמויות... אבל יש.)בשום עיר הסמוכה לבני ברק כולל הערים פתח תקווה ותל אביב שהחפירות היו בתוך העיר עצמם אין את המכה הזאת
מה זאת אומרתבאיזה עיר יש הסברה לא ללכלך?
לעיריית בני ברקבכתבה ב JDN כתוב שיעלה לטפל בעכברים בין חמישים למאה מיליון ש"ח ...
בקיצור אין פתרון...
נראה לך הרבנים תומכים בהצפה בתקשורת שגוררת כתבות נגד בתקשורת הכללית?דיברתי היום עם מישהו חכם שמבין עניין
שאמר לי את הדברים הבאים
כל אחד מאיתנו היה פועל באותה הצורה
מדוע?
כי ככה המערכת עובדת
אין מה לבוא בתלונות לראש העיר
כי כל עוד זה לא משהו שיאיים לו על הכסא
או מאידך גיסא לא משהו שיתן לו כבוד
זה פשוט לא יזיז לו(אבל לא בגלל שזה לא מזיז לו באופן אישי
אלא כחלק מהמערכת כי המערכת ככה פועלת
ובמילים אחרות כל דבר שהוא לא טובת המערכת (וטובת המערכת ,זה לא טובת התושבים)
זה ככה יהיה
אין חדש תחת השמש
הפיתרון הוא פשוט להתייאש נקודה
או מאידך גיסא
להציף בכל מקום בתקשורת אין ספור תמונות של עכברים וכו
וככה בעצם זה יאיים על המערכת (אבל בשביל זה צריך יוזמה וכעס רב של כלל התושבים
בעוצמה שהיא רחוקה מאוד ממה שזה עכשיו)
ולכן חזרנו לפיתרון הראשון שהוא להתייאש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים