נכתב ע"י בראש מילה;1007786:אפשר גם להכין עוגת בננות. יש לי מתכון טעים מאד לעוגת בננה-שוקולד, אם תרצי אעלה מתכון.
אפשר גם להוסיף עוד פירות חיים שונים ולרסק במעבד מזון עם הסכין במרקם הרצוי, לי יש נסיון עם: תפוחי עץ [לי יש נסיון עם גרנד ודלישס, אבל נראה לי שאפשר מכל סוג], תפוזים, אגסים, אפרסקים, שזיפים] אני גם מוסיפה אננס משומר של טעמן דווקא [ללא תוספת סוכר, צבע מאכל ושאר מרעין בישין, (אננס בטהרתו עם המיץ שלו)].נכתב ע"י דבורי צלמת;1007784:ראיתי באיזה מקום וניסיתי ויצא מעולה:
לוקחים את כל הבננות הבשלות חותכים לפרוסות,מקפיאים ללילה וטוחנים במיקסר ללא שום תוספת.מתקבלת גלידה טבעית וטעימה במרקם גלידה אמיתי.
הבת שלי (4) ממש התלהבה וגם אנחנו (מפונקם) נהננו.
אני לא מקפיאה את הבננה אלא יישר שולחת לטחינה במעבד מזון.נכתב ע"י דבורי צלמת;1007784:ראיתי באיזה מקום וניסיתי ויצא מעולה:
לוקחים את כל הבננות הבשלות חותכים לפרוסות,מקפיאים ללילה וטוחנים במיקסר ללא שום תוספת. מתקבלת גלידה טבעית וטעימה במרקם גלידה אמיתי.
הבת שלי (4) ממש התלהבה וגם אנחנו (מפונקם) נהננו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים