• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש את שלושת הבנות שלי לבננות (בגילאי 3, שנה וחצי וחודש)
אשמח לשמוע ממכם רעיונות לביצוע..

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תחפשי אחת לקופיקו, זה כבר שדרוג.

דבר שני, מעולם לא ראיתי בננה, אבל היות שאפ'חד לא עונה.... אז:
הגיוני להלביש הכל צהוב.
במותן לשים חצאית קצרצרה ממש ופורחת - המורכבת מעלים ירוקים/חומים/צהובים - לבחירתך. (יענתו הבננה מתקלפת)
על הראש אולי כובע עם גבעול חום מלבד - יענתו הגבעול.

• הוסף לסימניות
אחותי תפרה בננה מאוד חמוד אבל היא צריכה את זה השנה...

• הוסף לסימניות
בשביל ההשראה....

מאתר תחפושות

קבצים מצורפים

• 68783.jpg
    KB 4.6 · צפיות: 21
  • 804312.jpg
    KB 5 · צפיות: 14
  • 62881.jpg
    KB 3.4 · צפיות: 15
  • 19204.jpg
    KB 3.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;958243:
אחותי תפרה בננה מאוד חמוד אבל היא צריכה את זה השנה...

אז אולי רק תגלי לי איך היא ביצעה את זה???

• הוסף לסימניות
הנה:

קבצים מצורפים

• IMG_1243.JPG
    3.7 MB · צפיות: 22
  • IMG_1242.JPG
    3.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
חנון, כל הכבוד על המאמץ!!!
עזר לי מאד!

• הוסף לסימניות
לא טרחתי יותר מידי... פשוט, אחות אחרת רוקנה את תמונותיה אצלי ומצאתי גם את זה שם...

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי תחפושת יפיפיה של בננה, הרעיון היה שהמכנס היה כמו בננה מקולפת שנפתחה לצדדים והחולצה היתה הבננה שיצאה מתוך הקליפה.
המכנס - צהוב כהה יוצר והחולצה- בהיר.
זה היה מדהים, אין לי מושג איך בצעו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה