עזרה בנקאות פתוחה - איפה מומלץ

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לראות את כל חשבונות הבנק והאשראי במקום אחד, אבל מפחד לפתוח את זה בבנק או בחברת האשראי שאני חבר בהם, שלא ישתמשו במידע כשאגיע לבקש הלוואה / הטבה וכדומה. האם יש אתר אמין [כמו בנק, אבל לא זה שלי] שניתן לסמוך עליו שלא ישתמש בנתונים לדברים פסולים [אין לי בעיה שבתוך האתר הוא ממש ימליץ בחום לעבור לשירות שלו, רק שלא ימשוך לי כסף מהחשבון, או יעביר לשנוררים שיש פה מליארדר חדש ;)] שמציע את השירות בחינם. דוקא אתר ולא אפליקציה.

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לראות את כל חשבונות הבנק והאשראי במקום אחד, אבל מפחד לפתוח את זה בבנק או בחברת האשראי שאני חבר בהם, שלא ישתמשו במידע כשאגיע לבקש הלוואה / הטבה וכדומה. האם יש אתר אמין [כמו בנק, אבל לא זה שלי] שניתן לסמוך עליו שלא ישתמש בנתונים לדברים פסולים [אין לי בעיה שבתוך האתר הוא ממש ימליץ בחום לעבור לשירות שלו, רק שלא ימשוך לי כסף מהחשבון, או יעביר לשנוררים שיש פה מליארדר חדש ;)] שמציע את השירות בחינם. דוקא אתר ולא אפליקציה.
יש עדכון?

• הוסף לסימניות
תודה, אבל ערכתי שאני מחפש בלי אפליקציה [כנראה ענית לפני שערכתי], לא מפריע לי אפליקציה למחשב, רק לא אנדרואיד, ושיהיה פתוח בנטפרי.
זה אתר שפתוח בנט פרי
רק ההרשמה היא עם וואטסאפ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה