כללי בנק איגוד

• הוסף לסימניות
אף פעם לא הבנתי את הלוגו שלהם,
יש כאן אולי מישהו שיודע להסביר לי מה המשמעות שלו?..
איך זה קשור לאיגוד? ולבנק?
ומה זה האותיות שכן נראה שמופיעות בו? (כ.ל.ר משו?)

קבצים מצורפים

• 685px-Bank_Igud.svg.png
    685px-Bank_Igud.svg.png
    KB 11.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אני קראתי את זה תמיד צלר

• הוסף לסימניות
מיתוג מחדש לבנק אגוד, השישי בגודלו בישראל והשני בתיק העבודות של Adlai & Partners.
במסגרת המיתוג מחדש, שונה הסמל של הבנק ובמקום ליצור סמל קונבנציונאלי המציג צורה גיאומטרית,
בחר הבנק בסמל דמוי חתימה
.

על תהליך המיתוג חתומה חברת 'עדלי אנד פרטנרס' בניהולם של עדלי סטוק ומיכל ברנט.

לדברי עדלי סטוק: "הנראות הקודמת של הבנק סבלה ממספר חולשות. היא לא שדרה את המקום בו נמצא כיום הבנק מבחינת מיצוב, צבעי המותג הירוקים – כחולים שידרו פשטות ולבנק היה קשה לעשות בשפה שימוש כדי לבדל את עצמו ממתחריו".

בנוסף לכך, מאמץ הבנק סיסמא חדשה, במטרה לבטא את ערכי הבנק ומחויבותו ללוות את הלקוח בהחלטות הפיננסיות שהוא מקבל לאורך מחזור חייו. הסיסמא החדשה 'חתומים להצלחה שלך'.

מכאן:

http://www.samlil.co.il/בנק-איגוד/

מצרפת את הלוגו הקודם לעומת החדש.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 42.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הלוגו הקודם שלהם באמת היה נראה לא הכי לעניין,
אבל אני גם לא חושבת שהלוגו הזה הכי מבטא מה שבנק אמור לבטא,
נכון שיש כאן את האישי יותר ללקוח, הצורניות של החתימה הזאת
אבל תמיד הציק לי הלוגו הזה, לא משדר לי בנק, לא משדר לי כסף, רצינות, ביטחון.. אני רואה את זה בקליל, חופשי לאיזה בושם לאישה.. במיוחד הצבע הסגול הזה וה'לב' שנוצר כביכול מהאות B (שגם לא הבנתי, אם כבר להדגיש את העניין של איגוד, אז פה מדגישים את הB של בנק..:/)
עברו כבר הרבה שנים מהמיתוג המחודש הזה.. אבל תמיד נחמד להתדיין על דברים שקשורים לתחום שלנו(:

• הוסף לסימניות
האמת שזה באמת לוגו נשי, קוסמטי :)
הם כנראה נכנסו חזק לסלוגן ושכחו שזה בנק...
הסגול בא כדי לשדר את המקצועיות לעומת הלוגו הקודם (שמזכיר לי את אגד משום מה)
מה שכן, גם אני לא הצלחתי להבין מה קשורה ה B הזאת?... :confused:
(אולי זה השם של בעל הבנק...)

• הוסף לסימניות
הלוגו מבטא גם חתימה

יותר חתימה יוקרתית ומיוחדת.
כקורא ללקוח, בא תחתום אצלינו!

• הוסף לסימניות
מי שהיה בהפורמה האחרון, יכל לשמוע מעדלי סטוק בעצמו את כל האסטרטגיה שמאוחרי המיתוג המושלם של בנק איגוד הצעיר והחביב והאישי.

לא תמיד מיתוג נמדד בנראות של המוצר, אלא במבחן התוצאה של העסק לפני ואחרי.
101 במבחן!

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי את עדלי סטוק. אבל אפשר לומר שלקחו סיכון גדול. הוא גם אמר את זה.
בעבר היה כאן איש קטן שגם תמה על הלוגו והמיתוג הזה.
כאן (בקטע שלפני האחרון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה